-
BI Studentorganisasjon

Oslo

Vi er BISO Oslo. Vi er her for å skape en uforglemmelig studietid. Vi er her for at studentene skal lykkes.

BISO logoBISO Oslo er studentorganisasjonen til Handelshøyskolen BI i Oslo. Vi er her for å sørge for at studentene får en uforglemmelig studietid. Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for sosial og akademisk utvikling underveis i studieløpet, og gjør det enklere å knytte nye bekjentskaper på tvers av studieretninger.

I forelesningssalen lærer vi teorien og gjennom deltagelse i BISO, og på arrangementer i regi av BISO, vil du som student få anvendt teorien på en morsom og spennende måte – sammen med andre studenter. Du vil møte nye mennesker, bygge relasjoner med andre studenter og aktører fra næringslivet, og kanskje viktigst av alt, ha det gøy mens du flytter egne grenser ved å utfordre deg selv.

Engasjement er nøkkelen til å få mest mulig ut av studietiden deres. Vi vil derfor oppfordre dere til å engasjere dere, utfordre dere selv og medstudentene, og gripe de mulighetene dere vil stå overfor i løpet av disse tre årene her på BI. Bli med på noe større enn dere selv. Bli med på moroa. Bli med på å skape mye for mange, og noe for alle.

Følg BISO Oslo i sosiale medier!

BI-NO-ikon-some-facebook_65.png BI-NO-ikon-some-instagram_65.png