BI Studentorganisasjon Oslo

FAQ

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål.

Hva er BISO? 

BISO er studentorganisasjonen til Handelshøyskolen BI. Vi er her for å sørge for at studentene får en uforglemmelig studietid. Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for sosial og akademisk utvikling underveis i studieløpet, og gjør det enklere å knytte nye bekjentskaper på tvers av studieretninger.

 

Hvordan får man bokskap?

Priser: BISO-medlemmer* 300 NOK / år. Ikke BISO-medlemmer 1000 NOK / år.

*BISO-medlemsavgiften er 300 NOK / semester - 600 NOK / år. Dermed blir totalsummen for bokskap 900 NOK / år for medlemmer.  
 
Grunnet Covid-19 er salget av bokskap blitt forsinket i år, men mer info kommer! 

 

Hvorfor betale medlemskontigenten?

Ved å betale medlemskontigenten støtter du student organisasjonen og får dermed tilgang til en rekke goder. Det arrangeres jevnlig studentarrangementer på skolen, som blant annet Inspire og Karrieredagene, hvor du får gratis inngang + goodiebags og ofte muligheten til å vinne kule premier. Det bidrar også til at vi kan arrangere større arrangementer, som Fadderullan og Bergensbaneløpet!

Avgiften gjør det også mulig for Linjeforeningene, utvalgene, prosjektene og stabsfunksjonene å drive videre: det gjelder både sosiale og faglige arrangementer. I tillegg til dette får du rabattert bokskap. Sist, men ikke minst serverer vi BISO-luncher, hvor du får nyte gratis mat, og kino-kvelder med gratis inngang.

Grunnet korona-situasjonen er det for tiden vanskelig å arrangere store arrangementer, men dette er noe vi jobber med å finne andre løsninger på. Dere vil dermed også støtte oss i arbeidet vi gjør for å finne sosiale digitale løsninger. 

 

Hvordan engasjerer man seg i studentorganisasjonen?

Vi arrangerer to ganger i året noe som kalles Rekrutteringsdagen - i starten av hvert semester. Denne dagen er til for at alle enhetene i studentorganisasjonen skal få vise seg frem på stand slik at dere som studenter ser hva som tilbys og kan søke dere inn. Vi har linjeforeninger, utvalg, prosjekter og stabsfunksjoner i alle mulige kategorier, noe som gjør det mulig for alle å finne noe de liker. I år blir denne dagen litt annerledes grunnet covid-19 og det meste vil gjøres digitalt.

 

Hvorfor engasjere seg?

I forelesningssalen lærer vi teorien og gjennom deltagelse i BISO, og på arrangementer i regi av BISO, vil du som student få anvendt teorien på en morsom og spennende måte – sammen med andre studenter. Du vil møte nye mennesker, bygge relasjoner med andre studenter og aktører fra næringslivet, og kanskje viktigst av alt, ha det gøy mens du flytter egne grenser ved å utfordre deg selv. 
 
Engasjement er nøkkelen til å få mest mulig ut av studietiden deres. Vi vil derfor oppfordre dere til å engasjere dere, utfordre dere selv og medstudenten, og gripe de mulighetene dere vil stå overfor i løpet av disse tre årene her på BI. Bli med på noe større enn dere selv. Bli med på morroa. Bli med på å skape mye for mange, og noe for alle.