BI Studentorganisasjon Oslo

Prosjekter

BISO Oslo har en rekke sosiale og akademiske prosjekter som passer for alle.

Prosjektene til BISO Oslo er de største og mest synlige arrangementene vi jobber med.

Disse arrangementene er i stor grad arrangert av og for studenter helt frivillig. Prosjektene skal kunne treffe alle studenter på campus og gi dem noe ekstra i en ellers hektisk studenttilværelse – enten det er motivasjon og mestring, dialog med næringslivet, relevante skills, sosial integrering eller en god latter.

Fadderullan image
Fadderullan image

Fadderullan

Fadderullan er fadderuken ved Handelshøyskolen BI, og er Norges største arrangement drevet i sin helhet av og for studenter.

Vi har over 4000 deltakere hvert år. Hensikten med Fadderullan er å lage et stort arrangement for alle nye studenter slik at de får en god mottakelse og en perfekt start på studielivet her ved BI Oslo. Vi vil også koble studenter sammen uavhengig av hvilke interesser de har. Under Fadderullan blir nye og etablerte studenter kjent med hverandre. I tillegg til det personlige og sosiale utbyttet ved å delta vil det gi deg mye informasjon om hvordan du kan komme i gang med studiene på en god og effektiv måte. For å oppnå dette blir det arrangert konserter og andre tilstelninger både på dagtid og kveld, noe for enhver smak. Vi har også moroaktiviteter om dagen som har vært populære. Fadderullan er en unik sjanse til å skaffe seg sterke relasjoner og venner for resten av livet. Sammen skaper vi magiske øyeblikk!

Les mer på våre nettsider.

Inspire image
Inspire image

Inspire

Inspire er ett av de største studentarrangementene i Skandinavia. Vi har som mål å inspirere, engasjere og motivere studenter ved BI Oslo, og prosjektet organiseres og styres hvert år av og for studenter.

I løpet av tre begivenhetsrike dager i mars kan du som student oppleve både nasjonalt og internasjonalt kjente foredragsholdere om næringsliv, politikk, underholdning og sport. De vil gi deg som student en dypere innsikt i livet deres og veien fram til der de er i dag. Blant de foredragsholderne som har besøkt Inspire de to siste årene kan vi nevne Dag Otto Lauritzen, Ingrid Bolsø Berdal, Bruce Dickinson, Jo Nesbø, Erna Solberg og Hanne Kristin Rohde. Som student kan du forvente presentasjoner på topp nasjonalt og internasjonalt nivå i Inspire!

Les mer på vår Facebook-side

BI-revyen image
BI-revyen image

BI-revyen

BI-revyen er ett av de mest kreative prosjektene på Campus Oslo. Målet er å lage et show av høy kvalitet samtidig som du har det skikkelig moro!

Vi ønsker å engasjere studenter fra alle programmene ved BI. Vi håper å kunne tilby både nyttige og givende erfaringer. Du får muligheten både til å treffe nye folk og være en del av et morsomt og givende prosjekt. BI-revyen kan bli et flott tillegg til hverdagslivet ditt som student og gi morobegrepet et helt nytt innhold. Vi samarbeider som scenemannskap, skuespillere, sangere og dansere for det best mulige sluttresultatet. Fjorårets BI-revy satte nye rekorder og var en stor suksess! I år planlegger vi å gjøre revyen enda bedre.

Les mer på våre nettsider.

Karrieredagene image
Karrieredagene image

Karrieredagene

Karrieredagene er en uke full av spennende og karriererelevante forelesninger. Vi vil gi deg innsikt til å forstå og styre den framtidige karrieren din bedre og spesifikke verktøy som kan føre deg ett skritt nærmere drømmejobben din.

Foredragene har sterk fokus på det framtidige arbeidsmarkedet, og omfatter også en dag der vi dekker jobbsøkeprosessen grundig. På messen vil det komme bedrifter som besøker BI for å finne og rekruttere de beste studentene til praksisplasser, lærlingsplasser og hel- og deltidsstillinger. Målet vårt er å bidra til å føre villige studenter og de besøkende bedriftene sammen. Senere på kvelden arrangerer vi en bankett der studentene og representantene for messebedriftene kan møtes mer uformelt. Alle studentene ved BI kan søke på karrieredagene. Styret arbeider veldig hardt i et helt år for å gjøre dette prosjektet så godt som mulig.

Les mer på våre nettsider.

Bergensbaneløpet (BBL) image
Bergensbaneløpet (BBL) image

Bergensbaneløpet (BBL)

Liker du å løpe? Liker du å få nye bekjentskaper? Liker du å konkurrere? Bergensbaneløpet er et årlig løp mellom Norges Handelshøyskole (NHH) og BI.

Stafetten går fra Oslo til Bergen og består av 106 etapper som løpes av studenter og ansatte på begge institusjonene. Løpet ble arrangert første gang i 1973, og det er en av de eldste løpstradisjonene i Norge. Omtrent 300 studenter deltar hvert år og får en uforglemmelig opplevelse. Gjennom året arrangerer Bergensbaneløpet (BBL) ukentlige treninger der alle studenter som vi ha et godt og sosialt treningsmiljø kan delta uten at det koster noe. Møt opp på BI for en løpetur hver mandag, onsdag og torsdag kl. 18! Vi har treninger både inne og ute som passer for alle nivåer, enten du er proff eller nybegynner. Vi ser fram til å treffe deg på de ukentlige treningene våre!

Les mer på våre nettsider.

Følg BISO Oslo i sosiale medier!

BI-NO-ikon-some-facebook_65.png BI-NO-ikon-some-instagram_65.png