BI Studentorganisasjon Oslo

Utvalg

Her finner du en komplett oversikt over alle utvalgene som finnes i BISO.

Utvalgene til BISO Oslo er en god miks mellom faglige og sosiale utvalg i et bredt spekter.

Utvalgene er den største delen av organisasjonen i Oslo og det er dermed her den største gruppen av våre medlemmer er. Her kan du engasjere deg for å få mer utbytte av det faglige eller bygge sosiale på tvers av campus.

BI Outdoor image
BI Outdoor image

BI Outdoor

BI Outdoor er et utvalg for alle som liker seg ute i det fri. Vi har et mål – å ikke være den største, men den beste gruppa på BI. 

Vennskapet som oppstår når man deler et måltid rundt bålet og prater om de siste friluftsopplevelsene, er det beste du kan få. Alle medlemmer av BI Outdoor kan delta i aktivitetene våre, og det fine er det at alle kan bli medlem! Vi arrangerer tre store helgeturer i løpet av semesteret og flere mindre arrangementer i lokalområdet. Vi lover deg opplevelser du aldri vil glemme!

BISO Bathing image
BISO Bathing image

BISO Bathing

Målet med BISO Bathing er å mestre stress med moro og sosiale sammenkomster, bading (temperaturterapi) og friluftsliv. Alle som vil være med er velkomne.

BISO Case Club image
BISO Case Club image

BISO Case Club

BISO Case Club er en hurtigvoksende studentforening som har eksistert siden 2015.

Vi holder regelmessig case-workshop med ledende konsulentselskaper som Bain & Company, Deloitte, Ernst & Young, og vi utvider det faglige nettverket vårt kontinuerlig. Sammen løser vi ikke bare forskjellige typer case, men lærer også å utvikle effektivt lagarbeid, mestre stress og få bedre ferdigheter i presentasjon. Vi inviterer både bachelor- og masterstudenter til den entusiastiske gruppa vår.

Les mer på våre Facebooksider.

Børsgruppen Aktie image
Børsgruppen Aktie image

Børsgruppen Aktie

Børsgruppen Aktie er et utvalg som stammer fra den gangen BI befant seg i Sandvika. Vi fokuserer på å dele kunnskaper og interesser omkring økonomi og finans.

Vi har i mange år fostret et kunnskapsrikt dynamisk miljø gjennom forretningspresentasjoner, og dette vil vi fortsette med, samtidig som vi har som mål å dyrke et bredt sosialt nettverk. På de årlige turene våre til byer som London, Frankfurt og Stockholm har vi hatt noen av verdens største selskap som vertskap. F.eks. NASDAQ, J.P. Morgan, Bloomberg og ABG Sundal Collier.

Les mer på våre nettsider: borsgruppen.com
Spørsmål? Kontakt oss på leder.aktie@sbio.no

Creative Society image
Creative Society image

Creative Society

Creative Society er et nytt BISO-utvalg som er etablert for å være en støttespiller for kreativitet ved BI og støtte deg når du uttrykker kreativiteten og innovasjonen din gjennom moter, kunst, foto og eventuelle andre kreative lidenskaper du måtte ha.

Målet vårt er å etablere et samfunn for kreative ved BI med samme lidenskap og samme behov for et kreativt utløp i studietiden. Vi legger vekt på å opprette en trygg sone der du kan utforske de kreative visjonene dine samtidig som du arbeider mot et felles mål i gruppa – en årlig utstilling av kunst og klær. Utstillingen vil vise fram alt vi lager i verkstedene våre i løpet av semesteret og gi deg en sjanse til å få kunsten din ut på markedet. Siden vi selv er kreative, ser vi verdien som andre kreativt innstilte personer kan bringe med seg til utvalget, og vi er åpne for tilbakemeldingene dine, dvs. at vi vil prøve å implementere de kreative visjonene dine i prosjektene våre. Vi ser fram til å dele de sosiale og kreative reisene våre med deg!

Eiendomsutvalget image
Eiendomsutvalget image

Eiendomsutvalget

Er du interessert i å lære om hvordan byer utvikler seg og ser ut? Er du på jakt etter et givende og verdifullt medlemskap som er attraktivt for en framtidig arbeidsgiver? Vil du vite hvorfor du bør velge næringseiendom som karriere? 

Eiendomsutvalget er det naturlige bindeleddet mellom BI-studenter og næringseiendomsbransjen. Målet vårt er å inspirere og engasjere ved å lære om eiendomsinvestering og eiendomsutvikling av noen av de mest innflytelsesrike personene i bransjen. Medlemskapet vårt tilbyr en kombinasjon av en sosial, faglig og pedagogisk plattform. Som medlem av Eiendomsutvalget har du en unik sjanse til å få innsikt i eiendomsbransjen. Du vil få vite om hvilke jobbmuligheter som finnes, hvilke ferdigheter som kreves og hvordan vi som framtidige økonomer kan bidra til å skape synlige verdier og utvikle byene vi vil bo og arbeide i de neste årene.

Vær på utkikk etter det årlige arrangementet vårt: Eiendomsdagen!

Gourmetlaget image
Gourmetlaget image

Gourmetlaget

Dette utsøkte utvalget fører studenter sammen fra alle de akademiske programmene ved BI. Siste søndag hver måned samles vi i grupper og lager flerretters måltider til hverandre.

Disse søndagene kan være et fint avbrekk fra studiene og god opplading til uka som kommer. Vi ønsker deg velkommen hvis du vil være med i en sosial gruppe av studenter som har som mål å forsvare ryet sitt som det mest joviale studentsamfunnet på BI.

Følg oss på Facebook (Gourmetlaget) og Instagram (@gourmetgrisen).
Spørsmål? Kontakt oss på gourmetlaget@sbio.no

Makroøkonomisk Utvalg image
Makroøkonomisk Utvalg image

Makroøkonomisk Utvalg

Makroøkonomisk utvalg er en studentorganisasjon med 50 aktive studenter fra alle de forskjellige programmene på BI.

 I makroøkonomisk utvalg har vi en felles interesse for makroøkonomi, men det er like viktig for oss å lage et sosialt møtested på BI. Som medlem av makroøkonomisk utvalg vil du bli kjent med mange folk fra forskjellige programmer og du vil få muligheten til å lære mer om makroøkonomi.

Les mer på våre Facebooksider.

Start BI image
Start BI image

Start BI

Start BI er en studentorganisasjon ved BI som fremmer innovasjon og entreprenørskap gjennom faglige og sosiale arrangementer.

Start BI er det lokale utvalget på BI, mens Start Norge har lokale utvalg fordelt på de største høyskolene og universitetene i landet. Start BI vil at BI-studentene skal tro på ideene og kunnskapene sine.

Vi arrangerer kurs, foredrag og konkurranser og har som mål å vise studenter hvordan de skal forfølge ideene og kunnskapene sine samtidig som de skaper verdi. Dessuten skaper vi møteplasser for engasjerte studenter som har lidenskap for innovasjon. Målet til Start BI er å gi entusiastiske BI-studenter kunnskap som gir dem muligheter til å gå sin egen vei og lage noe spesielt. Dette er en gyllen mulighet for å finne ut om egen bedrift er en realistisk og mulig karriere å gå inn for.

Medlemmer av Start BI er organisert i forskjellige arrangementsgrupper, prosjektgrupper, personalgruppa og markedsgruppa. Alle er opptatt av å spre gleden ved å være kreativ, innovere og skape verdi. Start Norge har over 520 medlemmer og medlemskapet i det lokale laget Start BI gir studentene en unik mulighet til å skaffe seg kontakter, være del av et fantastisk nettverk av engasjerte studenter og få tilgang til et fagfelt som mange mener vil bli nøkkelen til Norges framtid.

Stauren Extreme image
Stauren Extreme image

Stauren Extreme

Stauren Extreme er et utvalg for deg som er glad i sport, og vi arrangerer tur til Alpene i januar hvert år for BI-studenter.

Planen vår er å arrangere turer oftere i framtida, med forskjellige aktiviteter som surfing, kiting og sykling. Arrangementene våre er for folk som er interessert i sport, og det er en gode muligheter for å møte andre studenter og få seg nye venner på BI.

BI Muslimske Studentsamfunn (BIMS) image
BI Muslimske Studentsamfunn (BIMS) image

BI Muslimske Studentsamfunn (BIMS)

BIs muslimske studentsamfunn (BIMS) er en muslimsk studentforening ved BI.

Foreningen ble grunnlagt i 2009 og arbeider aktivt for å sikre interessene til muslimer på skolen, men også å hjelpe studentene med læringsprosessen og med å finne en god balanse mellom religionen og studiene. Noen av hovedmålene med BIMS er å gi studentene mer forståelse og kunnskap om islam og bygge bro til resten av samfunnet. Vi har som mål å sikre et bedre studiemiljø og tilfredshetsnivå på BI. Vi tilbyr daglig bønn- og wudhu-lokaler i «Rom for tro og ettertanke» og er aktivt involvert i administrasjonen av rommet. Rommet ligger ved siden av BISO.

Dessuten arrangerer vi islamske og fellesreligiøse aktiviteter og aktiviteter som legger til rette for et godt studentfellesskap på tvers av religioner. Alle er velkomne til å delta i aktivitetene våre uansett bakgrunn.

BISO Business Society image
BISO Business Society image

BISO Business Society

BISO Business Society er et forum for studenter som er levende interessert i å utnytte de fleksible talentene sine. Bli med for å få bransjeinnsikt og tilgang til nettverk som kan gi deg muligheten til å bli en effektiv og suksessrik fagperson.

Vi ønsker å fremme lederskap og utdanning med et internasjonalt tilsnitt på BI. Fire distinkte felt dekkes hvert semester av medlemmene i form av en innovasjonsleir: teknologi, bransjefokus, arbeid/liv-balanse og seniorgruppa. Som medlem av BISO Business Society vil du hjelpe til med å organisere arrangementer som er åpne for alle BI-studenter med emner fra hvert av de nevnte feltene. Dette kan være presentasjoner, verksted, debatter eller casekonkurranser. I tillegg til denne kjerneaktiviteten arrangerer vi firmabesøk, utenlandsturer og sosiale sammenkomster for medlemmene våre. Både bachelor- og masterstudenter er velkomne.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål: info.sbs@sbio.no

BISO Politics image
BISO Politics image

BISO Politics

Hvorfor skulle du som student engasjere deg i studentpolitikken? BISO Politics er et utvalg og et sted der studentene kan ytre seg. 

Som medlem arbeider du i forskjellige avdelinger med forskjellig ansvar. Enten du er interessert i politikk eller ikke, vil du finne emner og oppgaver som er perfekte for deg. Vi arbeider aktivt med å sikre deg et bedre studentliv. Du får muligheten til å påvirke og lære mer om studentpolitikken, samtidig som du får nye venner og hygger deg hos oss.

Car Society image
Car Society image

Car Society

Car Society er et akademisk sosialt utvalg. I utvalget vårt samler vi studenter som er interessert i biler og mulighetene som ligger i industrien, for å snakke om og lære om de felles interessene våre. Bilutvalget fungerer som sosialt samlingspunkt ved BI. 

DataAnalytisk Utvalg image
DataAnalytisk Utvalg image

DataAnalytisk Utvalg

Formålet til DataAnalytisk Utvalg er å være et akademisk samfunn for studentene ved BI, og hovedmålet vårt er å øke de teknologiske ferdighetene og kunnskapene våre om relevant programvare.

Dette er en viktig egenskap når du skal ut på jobbmarkedet, og vi vil hjelpe studentene med å lære om relevant programvare som brukes i det norske næringslivet. De viktigste samarbeidspartnerne våre, PwC og Accenture, gir oss innsikt i hvilke ferdigheter de ønsker seg hos BI-studenter når de skal søke på jobb. Vi driver mest med programmering i Python og Excel.

Femmes Fatales image
Femmes Fatales image

Femmes Fatales

Femmes Fatales, også kalt Famfa, er det flotte og sjarmerende jentekoret på BI. Koret ble stiftet den 8. Mars 1991 og har siden da sjarmert alle rundt seg med sine vakre toner.

Vi er et firstemt kor på rundt 15 medlemmer som elsker å underholde og skape god stemning. Famfa er mer enn bare sang, vi er først og fremst en vennegjeng. Vi setter det sosiale i sentrum og synger mest for gøy. Det beste med vårt kor er samholdet mellom oss jentene. Vi møtes fast én gang i uka hvor vi synger og bare har det gøy sammen. Kom og hør, kom og se, bli med!

Kollektivet image
Kollektivet image

Kollektivet

Kollektivet er et utvalg som vil gi studentene på BI muligheten til å bli kjent med hverandre gjennom nye og sosiale opplevelser. 

Det er et organ som er åpent for alle, og vi har fire store arrangementer hvert år. Go-kart, klatring og RUSH trampolinepark er et lite utvalg av de arrangementene vi har hatt den siste tida.

Les mer om oss på våre Facebooksider.

PEIB - investeringsbank for aktiv eierkapital image
PEIB - investeringsbank for aktiv eierkapital image

PEIB - investeringsbank for aktiv eierkapital

Vi interesserer oss mest for aktiv eierkapital og investeringsbank, som det fremgår av navnet. PEIB er en studentgruppe som fokuserer på å gi medlemmene det de trenger av verktøy og erfaring for å lykkes i denne bransjen.

Vi har gjesteforelesere som arbeider innen forskjellige felter i aktiv eierkapital og investeringsbank slik at medlemmene våre kan få et helhetlig bilde av hvordan det er å arbeide i slike finansinstitusjoner. Gruppa vår satser på å ha gode diskusjoner og seminarer der vi utforsker aktiv eierkapital og investeringsbank. Vi ønsker alle søkere velkommen, og krever ikke forkunnskaper om aktiv eierkapital og investeringsbank. Det vi forventer er at du møter opp til sesjonene våre og har reell interesse for å lære om og diskutere studiefeltene våre.

Shippingutvalget image
Shippingutvalget image

Shippingutvalget

Shippingutvalget er et utvalg der du kan lære om sjøfart på forskjellig vis. Vi har bedrifter som kommer inn og forteller oss hva de driver med, spesielt på det årlige arrangementet vårt: Shippingdagen. Alle kan bli med, vi rekrutterer to ganger i året. 

Følg BISO Oslo i sosiale medier!

BI-NO-ikon-some-facebook_65.png BI-NO-ikon-some-instagram_65.png