BI Studentorganisasjon

Trondheim

Vi er skolens studentorganisasjon hvor studenter jobber sammen, på tvers av studieretninger, for å skape et uvurderlig tilbud for resten av studentene.

BISO_POSITIV_RGBVi i BISO Trondheim vil legge til rette for at du som student skal få en studietid hvor du skal få utforske og utfolde potensialet som student og menneske på en måte som gir deg et fortrinn på veien videre etter endt studie. For å få til dette er vi avhengige av engasjerte studenter som ønsker å bidra i sin egen studiehverdag, og ikke minst vil benytte seg av de ulike arrangementene vi holder i løpet av året. 


I forelesningssalen lærer vi teorien og gjennom deltagelse i BISO, og på arrangementer i regi av BISO, vil du som student få anvendt teorien på en morsom og spennende måte – sammen med andre studenter. Du vil møte nye mennesker, bygge relasjoner med andre studenter og aktører fra næringslivet, og kanskje viktigst av alt, ha det gøy mens du flytter egne grenser ved å utfordre deg selv.

Engasjement er nøkkelen til å få mest mulig ut av studietiden deres. Jeg vil derfor oppfordre dere til å engasjere dere, utfordre dere selv og medstudenten, og gripe de mulighetene dere vil stå overfor i løpet av disse tre årene her på BI. Bli med på noe større enn dere selv. Bli med på morroa. Bli med på å skape mye for mange, og noe for alle.

Følg BISO Trondheim i sosiale medier!

BI-NO-ikon-some-facebook_65.png BI-NO-ikon-some-instagram_65.png