Studere ved BI

Campus Bergen

Vår campus i Bergen er den største utenfor Oslo. Her tilbyr vi nye og moderne lokaler og et aktivt og engasjerende studentmiljø.

Campus Bergen holder til sentralt på Møhlenpris. Vi ligger like ved vannet, og kan tilby moderne fasiliteter i vårt flotte bygg fra 2011.

Vi har en unik plassering blant Bergens næringsklynger, og våre nærmeste naboer er bl.a. DNB, Media City Bergen, Nyskapningsparken, VilVite og Høyteknologisenteret.

På campus er det over 2000 heltidsstudenter, noe som skaper et aktivt studentmiljø.

Utforsk fasilitetene

"Jeg valgte BI på grunn av at jeg først og fremst kan skreddersy min egen utdanning og trenger ikke å bekymre meg for at fagene ikke er relevante. Da BI er blant de skolene som har et høyt fokus på næringslivet vet jeg at jeg kommer godt forberedt til jeg skal ut i arbeid."

Tina Fjæreide Engesæth

Student, Markedsføringsledelse

Adkomst til campus

Bybane

Det er enkelt å komme seg til Marineholmen ved hjelp av offentlig transport. Nærmeste holdeplass for Bybanen er Florida. Rutetider for Bybanen finner du på skyss.no.

Buss

Flere av byens busser stopper ved Puddefjordsbroen, som kun er 5 minutters gange fra bygget. Nærmeste holdeplass for Flybussen er enten Puddefjordsbroen eller Bystasjonen.

Parkering

Besøkende med Sesam Sesam

Alle som har lastet ned Sesam Sesam-appen og registrert seg med bilnummer og gyldig kredittkort, kan parkere uten å tenke på parkeringsbillett eller betaling på automat.

Hverdager
(07-17)
NOK 10,- per time
Natt og helg NOK 5,- per time


Fremgangsmåte

  1. Kjør inn og parker på oppmerket plass
  2. Kjør ut igjen når du er ferdig med det du skulle
  • Parkeringsavgift trekkes automatisk fra kortet ditt
  • Hvis du kjører ut før det er gått 15 minutter, blir det ingen belastning
  • Du kan enkelt ta ut kvittering for parkeringsavgift i appen. Les mer om hvordan på sesam-sesam.com.