Studieliv campus Oslo

BI Startup

BI StartUp er en møteplass og arena for oppstartsbedrifter i studentmiljøet vårt. Det er både et coworking space og et initiativ for å involvere studenter i startup-miljøet i Oslo.

Hva er BI StartUp?

BI StartUp er et nytt initiativ og prosjekt på Handelshøyskolen BI. For det første er det et samarbeid på tvers av studielinjer, skoler, ’hubber’ og Ungt Entreprenørskap. For det andre er det et fysisk sted på BI – kjelleren under Starbucks i B-blokka er utpekt til det nye lokalet for BI StartUp. Her er det et coworking space, kontorer til oppstartsbedrifter av BI-studenter, plasser til å jobbe med en startup, samt plass til arrangementer for innovasjon og entreprenørskap.

Det er en møteplass og øvingsarena for business-studenter, som på tvers av linjer og skoler setter opp tverrfaglige team. Studenter har mulighet til å øve på pitching, presentasjoner og forretningsplan. BI StartUp samarbeider med utvalgte aktører i næringslivet, er host for arrangementer og konferanser fra næringslivet.

BI StartUp er stedet for studenter som ønsker å få en fot innenfor startup-miljøet i Oslo.

 

Bli medlem

Ta kontakt med BI Startup

Høyskolelektor Tor Haugnes er faglig leder, og Vibeke Dahle-Hansen er prosjektleder. Ta kontakt på e-post: bistartup@bi.no. Du finner oss også på Facebook og Instagram.

Facebook ikon   Instagram ikon  

Tor Haugnes

Høyskolelektor Institutt for strategi og entreprenørskap +4746410802

Silje Katinka Jansen

Høyskolelektor Institutt for strategi og entreprenørskap +4798053331
Video

BI-studenter gjør suksess med startups

Bedrifter

Eksisterende bedrifter har mulighet til å søke om kontorplass. Bli bedre kjent med bedriftene i BI StartUp. Husk at du alltid kan sende søknad selv til bistartup@bi.no.

 

Sommerfuglen Media bistår med sosiale medier for SMB. Med en genuin interesse for alt som kan fikles med, bruker de gjerne fritiden til å utforske og leke med nye løsninger.

 

Pineapple Sponsor AS er Norges råeste dugnad-og sponsorselskap. Vi hjelper russ, korps, foreninger og skoleklasser over hele landet med å nå sine økonomiske mål.

 

Wakepark er en bedrift som jobber med å etablerer kabelparker i Asker og Oslo. En kabelpark er som en skiheis bare på vannet, å gjøre det mulig å drive med wakeboard og vannski uten bruken av båt.

 

Kantik er en vinimportør som tilbyr tradisjonell, høykvalitetsvin fra Europas eldste vingård i Kosovo. Kantik ble etablert i 2017 av Martin og Adriatik.

 

Trop Origins startet opp høsten 2016 med mål om å starte et klesmerke som representerer Oslo. Vi fremmer Oslo med å tilby streetwearprodukter som er inspirert fra Oslos gater.

 

Krank Motostudio er stedet for deg som skal realisere drømmen om custom, classic eller racing motorsykkel. Vi hjelper deg med å skaffe deler, eller gjør jobben for deg.

Trading Foé er en logistikkplattform som forbinder asiatiske og norske bedrifter. De tilbyr en komplett pakke med eksport- og importtjenester.

 

WYM Communications er et kommunikasjonsbyrå som hjelper små og mellomstore bedrifter oppnå vekst. WYM spesialiserer seg på markedsføring på sosiale medier, webdesign og innholdsproduksjon.

 

Staying Organized tilbyr rydde- og organiseringstjenester til privatpersoner og bedrifter. De hjelper kunder med å utvikle enkle og effektive systemer.

Aktiviteter

Kalender

Vi har foreløpig ingen planlagte aktiviteter.

Video

Fra 200 000 til 15 millioner

Event

BI International Case Competition

Form et lag av 4 studenter, og løs reelle business cases mens du konkurrerer mot andre skoler internasjonalt.

Studere ved BI

BI Internship

Grip muligheten til å kickstarte ditt profesjonelle nettverk og bruk teori i praksis.

Video

BI Startup // TROP X