Studere ved BI

Campus Oslo

Utforsk studielivet på campus Oslo, fasilitetene, mulighetene for studentbolig og oppdater deg på nyheter og arrangementer.

BI-bygget i Nydalen er BIs hovedsete og har som visjon å være "Et inspirerende læringsrom" for både studenter, ansatte og øvrige brukere av bygget.

I august 2005 samlet BI all sin virksomhet i Oslo og Sandvika til et flunkende nytt bygg i Nydalen. Naturlig lyse og åpne arealer bidrar til å gjøre BI i Nydalen til en liten landsby der alle kan føle seg velkommen. Her er 6000 mennesker konstant i bevegelse.

Bygget er delt inn i fire blokker fordelt på syv plan og er formet som en by med et gatenett, hvor man kan se oppover, nedover og bortover. Her kan studenter og forelesere kommunisere og gå på kryss og tvers. Det finnes terrasser, gallerier, nisjer og avsatser som skaper møteplasser og liv på de store områdene.

Rulletrappen midt i bygget går bare en vei – oppover! Den tar deg direkte opp til biblioteket som er plassert i de to øverste etasjene, på den mest solrike og åpne delen av bygget.

Utforsk fasilitetene