Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger flytter høsten 2019 inn i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Kombiner jobb og studier i Stavanger

Lyst til å studere i hjertet av landets mest spennende innovasjonsmiljø? Våre kurs på deltid kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

Kursoversikt høst 2019

Disse kursene kan tas frittstående hvis du bare ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

Masterprogrammer:


Kurs på bachelornivå:

 

Hvilken kompetanse trenger du?

Du finner vårt totale tilbud på ulike campus, velg den kompetansen du trenger og se våre tilbud:

Utforsk utvalget av studier og kurs på BI - campus Stavanger med et søk på interessen din (f.eks markedsføring, økonomi eller finans).

13. august 2019

Åpen veiledningsdag

Velkommen til åpen veiledningsdag på BI for kurs og studier ved siden av jobb. Kom og ta en kaffe med oss og få personlig studieveiledning og informasjon om hvilke muligheter som kan passe for deg.

KONTAKT OSS 

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Studieleder:
Hege Hovland
E-post: hege.hovland@bi.no
Tlf: 982 51 715

Business development manager: 
Bernt Skandsen
E-post: bernt.skandsen@bi.no
Tlf: 974 94 615

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Profilintervju

Mistet jobben i oljebransjen - fikk drømmejobben

Jeg hadde aldri fått den uten å ha tatt videreutdanning, sier Kari Jøssang.

NYTTIGE LENKER