Studere ved BI

Campus Trondheim

Som student ved BI – campus Trondheim er du en del av studiebyen Trondheim. Byen har 35.000 studenter og har ambisjoner om å bli Nordens beste studieby.

Vårt campus i Trondheim har perfekt beliggenhet på Brattøra. Brattøra er en bydel i vekst med nærhet til restauranter, kultur og næringslivet. Campuset ligger bare et par minutters gangavstand fra sentralstasjonen.

Med et nyåpent campus høsten 2018 er dette et av Nordens mest moderne. Her settes fagliginspirasjon i fokus og studentene skal kunne ta i bruk hele bygget til å studere, ha sosialt samvær og være med på å påvirke til at dette blir et campus fult av liv.

Med næringslivet rett utenfor døren blir det et tett samarbeid med relevante aktører og studentene kan allerede i studietiden skape et godt nettverk.

Utforsk fasilitetene

"Jeg valgte BI i Trondheim på grunn av det gode studentmiljøet og fordi foreleserne er dyktige og engasjerte i studentenes læring. Økonomi og administrasjon ble et naturlig valg ettersom jeg er glad i tall og studiet er anvendelig og åpner for mange muligheter under og etter studiet."

Ida Ratdal

Student, Økonomi og administrasjon