Studere ved BI

Campus Trondheim

Vår campus i Trondheim holder til sentralt i nye og moderne lokaler, rett ved sjøen. Her møter du engasjerte forelesere og et yrende studentmiljø.

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Trondheim.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

BI Studentorganisasjon Campus Trondheim
Arrangementer
Trening og helse
 • 1892

  Antall studenter
 • 53,8 / 46,2

  Fordeling kvinner/menn
 • 23,9

  Gjennomsnittsalder

BI studentorganisasjon Campus Trondheim

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

biso-logo_150.jpgBISO Trondheim er et studentsamfunn som jobber for å gi BI-studentene en hverdag med spennende aktiviteter, godt faglig læringsmiljø, fordelaktige rabattavtaler og rettigheter på lik linje med andre studenter.


Organisasjonen er drevet av og for BI-studentene selv, der alle studieretninger er representert. Undergruppene i organisasjonen er mange, og gir studiehverdagen og mulighetene for engasjement et bredt spekter. For å lese mer om BISO Trondheim sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Trondheim sine nettsider.

Arrangementer

Studentene på BI trives godt og det skjer mye også utenfor forelesningssalen. BISO Trondheim gjør alt for at du skal få en fantastisk studietid.

De fleste arrangementene er arrangert av studentene selv, gjennom studentforeningen, og er åpne for alle studenter. Det er ofte en faglig del i tillegg til det sosiale. Mange av arrangementene er også til for å hjelpe din karriere.

 • Fadderullan

  Fadderullan er en kickstart på din studietid på BI. Som ny student blir du tildelt en gruppe ledet av en student fra andre eller tredjeåret, som vil hjelpe deg finne til rette i studentlivet.

 • Næringslivsdagen

  Næringslivsdagen er BISO Trondheim sitt største faglige arrangement. Her kommer noen av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Man får også mulighet til å mingle med store deler av det næringslivet i Trondheim har å by på. Bruker man dagen godt er det muligheter til å skaffe seg enten internship plass, deltidsjobb, eller fastjobb etter endt utdannelse.

 • Vinterlekene

  Vinterlekene er BIS Trondheim sitt største sosiale arrangement. Her samles det studenter fra Campus Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er ulike steder hvert år, men fellesnevneren er det norske høyfjellet. Her blir det flere dager med fantastisk stemning.

 • Ball og revy

  Et av vårens høydepunkter er ballet. Her samles alle studentene og spiser en bedre middag. Revygruppen fremfører årets revy og her er det store muligheter til å bli kjent med folk på tvers av linjer og interesser. Dette er noen av de få arrangementene der alle studentene samles for å ha det gøy.

 • Markedskveld

  En gang i semesteret samler studentforeningen alle sine samarbeidspartnere. De står på stands, det gjennomføres konkurranser og stand up. Her får du muligheten til å møte mange spennende bedrifter som tilbyr deg som BI – student unike fordeler i hverdagen.

 • Temakvelder

  Temakvelder arrangeres flere ganger i semesteret og inneholder foredrag av inspirerende, motiverende og morsom karakter. Det avholdes i skolens lokaler og blant tidligere foredragsholdere er blant annet Halvard Hanevold, Stig Frode Henriksen og Tommy Fjeldheim.

 • Andre arrangementer

  BISO Trondheim arrangerer også lavterskel-arrangementer som Oktoberfest, Full Moon party, Rask fest, Trønderfest og liknende.

Trening og helse

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipanden i Trondheim (SiT). SiT skal utvikle attraktive velferdstilbud, varer og tjenester som studentene har behov for. Som student ved BI – campus Trondheim blir du automatisk tilsluttet SiT, og du kan benytte deg av alle deres tilbud.

Nedenfor kan du utforske et utvalg av tilbudene. For å få en full oversikt, se SiT Helse sine nettsider.