Hvorfor velge BI?

Få en bra jobb

Hva skal du gjøre etter videregående? Hva skal du bli? Det er ikke alltid lett å vite. Det viktige er å velge en retning som både du og jobbmarkedet interesserer dere for. Her får du vite hvorfor BI er den rette retningen for deg.

Bli 🔥 i jobbmarkedet

BI er opptatt av å gi relevant og næringslivsrettet utdanning, slik at du er mest mulig attraktiv for arbeidsgivere. I undervisning vil du blant annet jobbe med å løse relevante caser og reelle utfordringer for arbeidslivet. I tillegg inviteres bedrifter og organisasjoner inn i undervisningen for å holde presentasjoner og foredrag. 

It's a match!

For at du skal lande drømmejobben, tilbyr vi hjelp og rådgivning med eksempelvis CV-skriving og nettverksbygging. Vårt proffe karrieresenter ønsker å komme i kontakt med deg så tidlig som mulig under studiene.

Vi har også egen stillingsportal hvor du finner bedrifter og organisasjoner som er på leting etter akkurat det du som BI-utdannet kandidat kan tilby.

 

8 av 10

med bachelor fra BI får jobb innen seks måneder

Få den berømte foten innenfor

Vår undersøkelse fra 2017 viste at over halvparten av studentene våre fikk jobb før de var ferdige med bachelorstudiene. Flere av disse valgte å kombinere skole med praktisk jobberfaring.

BI tilbyr internship som valgkurs. Der velger du selv bedrift, og får muligheten til å teste fag og bransje ut ifra interesser, kompetanse og personlige egenskaper.

At du kan vise til praktisk jobberfaring, er noe potensielle arbeidsgivere legger merke til, og kan være det lille ekstra som skiller deg ut fra de andre kandidater.

På flørter’n med en god idé?

BI heier på studenter som tar initiativ til utvikling og innovasjon. Derfor har vi lagt til rette for at ivrige gründere skal ha en egen møteplass hvor de kan utveksle ideer, erfaringer og lære av hverandre.

«Kan entreprenørskap læres bort? Vi er overbevist om det. Lær om ide-, team- og bedriftsutvikling, fra oppstart til drift og vekst.»


Tor Haugnes, foreleser
Bachelor i entreprenørskap og økonomi

BI Startup er den perfekte starten for oppstartsbedrifter som ønsker å forberede seg på videre utvikling og samarbeid med profesjonelle innovasjons- og inkubatormiljøer.

Startet eget moteselskap etter BI

Du trenger andre på veien     

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Vi jobber hardt for å være i det selskapet.

 

1 av 4

toppledere har utdanning fra BI

 

Selv om ikke alle blir eller ønsker å være toppledere, er det likevel viktig å forstå hvor betydningsfullt et kontaktnettverk kan være. Og medstudentene dine er en av de viktigste kontaktene du har. Om noen år er det plutselig en av dem som sitter på den andre siden av bordet når du søker jobb.

300 000

mennesker har utdanning fra BI

Bruk studietiden på å lære deg å samarbeide med andre – og kanskje spesielt med dem som ikke er helt lik deg selv. Sosial kompetanse og evne til å samarbeide med andre, er en egenskap som er viktig for potensielle arbeidsgivere.

 

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i, eller trykk Vis meg alle for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!