-
Hvorfor velge BI?

Spennende fag og gode forelesere

Hva skal du gjøre etter videregående? Hva skal du bli? Det er ikke alltid lett å vite. Veien blir til mens du går, og da er det fint å ha valgmuligheter underveis. Her får du vite hvorfor BI er den rette retningen.

Bli inspirert av engasjerte forelesere

BI har et av Europas mest produktive forskningsmiljøer innenfor økonomi, ledelse og markedsføring. Vi jobber hardt for å være best i klassen i de fagene vi underviser i.

Våre forelesere er gode på forskjellige ting. Noen er rå i klasserommet, andre gir lærerike tilbakemeldinger eller skaper store ringvirkninger med forskningen sin. Vi tar samfunnsoppdraget vårt på alvor, og står klare til å proppe deg full med kunnskap.

 

9 av 10

studenter anbefaler BI

Fremtidens undervisning

Vi har et eget kompetansesenter som jobber med pedagogisk utvikling og digital læring. Som alt annet i samfunnet, må også måten vi underviser på utvikle seg. Vi ønsker å bidra til at undervisningen på BI er mest mulig fremoverlent og tilpasset fremtidens behov.

 

Fordyp deg i fag som interesserer deg

Uansett hvem, hvor eller hva du skal jobbe med, trenger du kunnskap om økonomi. Derfor mener vi at det er noe av det nyttigste du kan lære deg. Våre bachelorstudier gir deg derfor grunnleggende innføring i økonomi eller markedsøkonomi, slik at du har et solid grunnlag å bygge videre på.

Bachelorprogrammene åpner opp for at du i større grad enn på videregående kan velge hvilke fag du vil bruke tiden din på. Vi tilbyr blant annet mange spennende fordypninger og valgkurs. Hva som gjør akkurat deg annerledes enn alle andre søkere, kan være fagkombinasjonen du valgte under studiene.

«Jeg liker at vi har muligheten til å velge et valgfag og fordype oss i ulike fag. Jeg har alltid vært glad i sosiale medier, så da jeg hadde mulighet til å velge sosiale medier som et valgfag, passet dette meg perfekt.»

👻📷📱

Maren Johnsen, student ved campus Bergen

Du kan velge fordypning på b.l. disse bachelorstudiene. Les mer på studiesidene:

Ta deler av utdanningen i utlandet

Mange drømmer om å reise, se nye steder og oppleve andre kulturer. Og du trenger ikke å utsette studiene for å tilfredsstille reiselysten – de fleste av studiene våre tilbyr utveksling til utlandet.

Ønsker du å jobbe i utlandet eller i et internasjonalt selskap etter studiene, kan det være lurt å velge utveksling. Kultur og språk er viktig i alle bedrifter og organisasjoner, men kunnskap om andre lands skikker, styresett og væremåte, kan være helt avgjørende for å lykkes globalt.

 

BI samarbeider med 210 skoler i 48 land.

 

 

👑👑👑

Best i klassen

BI er den eneste skolen i Norge som har "Triple Crown"-akkreditering. Det betyr at foreleserne er i verdensklasse. Kun 1% av verdens handelshøyskoler har oppnådd dette. Woop, woop!

I tillegg er vi kåret til Norges beste handelshøyskole i verdens mest betydningsfulle rangering av utdanningsinstitusjoner, gjort av Financial Times.

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i. Hvis du er usikker kan du trykke på "Vis studier heltid/deltid" for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!