-
Studere ved BI

Jobb og karriere

Det er lurt å starte tidlig med å legge grunnlaget for din fremtidige karriere. Vi hjelper deg i din jobbsøkerprosess slik at du øker dine sjanser i arbeidsmarkedet.

Jobb og karriere er bindeleddet mellom studenter og næringslivet. Vi jobber tett på arbeidsmarkedet og er oppdatert på rekrutteringsprosesser og trender i arbeidslivet.

Er du usikker på hvordan du skal sikre deg en relevant stilling, eller har du andre karriererelaterte spørsmål? Da har vi et godt tilbud til deg.

Vi hjelper deg med karriereplanlegging, utforming av CV og søknad, samt forberedelser til intervju. Vi holder karriererelaterte workshops og jobbsøkerkurs. Vi tilbyr også individuell karriereveiledning. Som student vil du ha tilgang til BIs egen Karriereportal, og nyttige ressurser på Studentportalen.

Under studietiden på BI er det mange muligheter som gjør deg attraktiv for fremtidige arbeidsgivere. Vi støtter deg i hele din prosess!

 • Karriereveiledning

  Vi hjelper deg med å oppdage alle mulighetene du har i arbeidslivet. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente?

 • Hjelp til jobbsøking

  Stikk innom for hjelp og råd. Enten det gjelder deltids- eller sommerjobb, internship, traineestilling eller fulltidsjobb, hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

 • Kurs og workshops

  Delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs! Her lærer du jobbsøking fra A-Å. Ofte har vi med oss relevante arbeidsgivere på kursene som gir deg verdifulle innspill.

 • Karrieredagene

  Karrieredagene er et av Nordens største karrierearrangementer. Studentforeningen tilrettelegger også for bedriftspresentasjoner gjennom studieåret på BI.