BI Executive - Videreutdanning

Nå kan du søke på høstens masterprogrammer

Ønsker du å ta et steg videre i karrieren, heve kompetansen eller utvikle deg? La 2021 by på kompetanseløft og nye muligheter! Nå kan du søke på høstens masterprogrammer hos BI Executive.

Fra bærekraft og digitalisering til finans, kommunikasjon og ledelse – vi har større variasjon i fagområdene enn de fleste vet. Nedenfor finner du en oversikt med masterprogrammer som starter til høsten, slik at du kan starte planleggingen og søke allerede nå!

MASTERPROGRAM 15 STUDIEPOENG

MASTERPROGRAM 30 STUDIEPOENG

"Fra et bærekraftsperspektiv har programmet gitt meg en dypere innsikt i hvordan økonomisk historie og utvikling henger sammen med klimakrisen og ulikhetene i dagens samfunn. Modulen har også gitt meg en ny trygghet med tanke på å argumentere ovenfor beslutningstakere i bedrifter om hvorfor og hvordan bærekraftsarbeid er lønnsomt."

Ida Berre, tidligere student Anvendt økonomi for ledere

Leder, Sagene Frisklivssentral

VIL DU SKREDDERSY DIN MASTER?

En Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Med en master fra BI vil du oppleve et faglig løft i tillegg til å være oppdatert på både teori og praksis innenfor det du ønsker å arbeide med.