Executive - videreutdanning

Helseledelse

BIs lederutdanning for helsepersonell er spesielt tilpasset de faglige utfordringene helseledere møter.

Bachelor of Management med fordypning i helseledelse

Denne bachelorgraden er utviklet spesielt for deg som jobber i helsesektoren og ønsker kompetanse innen ledelse. Du kan også ta de enkelte programmene separat uten å ta hele graden.

Programmene kan inngå i graden Bachelor of Management med fordypning i helseledelse.

"Da jeg begynte på lederutdanning på BI, forsto jeg at vi alle har våre måter å lede på – og at de fleste er like usikre som meg. Jeg lærte å våge og vise svakheter. Det ga meg en helt ny ro, og en evne til å stole på meg selv – og dermed også kollegaene mine."

Hilde Helland

Daglig leder, Manglerudhjemmet

Masterprogram i helseledelse

Dette masterprogrammet bidrar til å utdanne handlekraftige og kompetente ledere for helse- og omsorgstjenestene, som kan håndtere sektorens behov for endring, utvikling og innovasjon.

Programmet kan inngå i graden Executive Master of Management.

"Masterprogrammet i Helseledelse er en lærerik reise, med dyktige forelesere som virkelig engasjerer. Emnene er relevante for å møte de utfordringer vi står overfor i det offentlige. Jeg har fått et utvidet perspektiv på hva ledelse egentlig handler om."

Morten AAstad

Mellomleder psykisk helse og rustjenester, Asker kommune

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Slik lykkes du som deltidsstudent

Det er krevende å kombinere familie, jobb og studier. Derfor vil gode studievaner gjøre tilværelsen som deltidsstudent enklere. Her er noe tips!

Bestill studieveiledning

Motta nyheter fra BI