Nøkkelen til din fremtid

Ønsker du en sikker karriere i fremtidens jobbmarked, eller vil du gjøre livsdrømmen om til levebrød? Da bør du kunne noe om økonomi, markedsføring eller ledelse.

Fremtiden er svært usikker, og det er mye som er i forandring. Vi forbereder studenter for jobber som ikke finnes enda i håp om å løse problemer vi ennå ikke vet om. Det eneste sikre er at kunnskap om økonomi, markedsføring og ledelse kommer til å være akkurat like viktig som det alltid har vært. En utdanning på BI gir deg tilgang til språket som vil bli brukt når fremtidens veivalg skal kartlegges.

Alt henger sammen

På BI kan du oppdage hvor spennende små og store økonomiske sammenhenger faktisk kan være. Tenk på hva du liker. Hva du kunne tenke deg å gjøre hver dag, resten av livet? Enten det handler om å starte for deg selv, finne opp ny teknologi, jobbe med mote, design, fotball, musikk, eller gaming. Kanskje ønsker du deg bare en sikker jobb? Kunnskap om økonomi, og kunnskap om hvordan alt henger sammen er helt essensielt.

Økonomi er ikke bare penger

Kunnskap om økonomi kan bestemme om vi skal lete etter olje i Lofoten eller ikke. Det forklarer hvorfor Apple, en amerikansk merkevare, bruker tysk teknologi og monterer sine mobiler i Asia. Det avgjør hvor vi bosetter oss, hvilke jobber vi tar, hvor likestilte vi er og hva vi går i. Vi kan kjøpe et hus på ti minutter, men bruke flere uker på å kjøpe en ny bukse. Kort fortalt, økonomi er en del av alt vi gjør. Kunnskap om økonomi kan forandre alt.

Ressurser og muligheter i studietiden

Utveksling i utlandet? Praktisk erfaring i studietiden? Du har mange muligheter som student på BI.

Bachelorstudier

Vi tilbyr 12 forskjellige bachelorstudier, med ulik fokus på økonomi.

Masterstudier

Vi tilbyr seks forskjellige mastergrader på heltid, fra markedsføring til finans.

Motta nyheter fra BI

Spørsmål om BI?

Ring meg