Skolebesøk

Her kan du lære mer om hva et skolebesøk på BI inneholder, og hvordan du bestiller det.

Hva er inkludert i et skolebesøk?

Handelshøyskolen BI tilbyr skolebesøk for klasser ved videregående skoler.

Skolebesøk er en fin måte for elever og lærere å bli bedre kjent med BI som utdanningsinstitusjon. Vi skreddersyr et besøk med det innholdet som passer dere best. Det inkluderer:

Studiepresentasjon

En presentasjon som viser de forskjellige studiene vi tilbyr på BI og litt om jobbmulighetene etter endt bachelorgrad. Vi gir også et innblikk i studentmiljøet, mulighetene rundt studiene og forteller om hvilke forventninger BI har til sine studenter og hva studentene kan forvente av BI.

Caseløsningskonkurranse

Vi har caseoppgaver som er laget av representanter fra de forskjellige instituttene på bygget. Casene er laget med utgangspunkt i VGS-pensum i de representative fagene, for at klassen skal få et godt faglig utbytte av å besøke BI.

Prøveforelesning

En forelesning med en av foreleserne på skolen. Enten via en ordinær forelesning, eller en egen time med ønsket tema. Dette er ment som en inspirasjonstime for både lærer og elever. Her har man en mulighet til å prøve noe nytt og annerledes, samtidig som vi kan følge læreplanen. Obs! Må avtales i god tid før besøket, og være minst 25 personer.

Omvisning

Dere får en omvisning på skolen, med tilhørende informasjon om bygget og dets muligheter, slik at man kan få et inntrykk av hvordan studiehverdagen på BI er.

Andre arrangementer

I tillegg til skolebesøk arrangerer vi også andre arrangementer for å informere potensielle studenter om tilbudet her på BI.

Det store studievalget

En kveld like før søknadsfristen i april arrangerer vi en kveld hvor elever får muligheten til å prate med faglige ansatte og eksisterende studenter fra hver enkelt linje.

Man vil først få en overordnet presentasjon som går kjapt gjennom alle studiene som tilbys på BI. Deretter får man mulighet til å få en grundig presentasjon av de tre studiene man finner mest interessante.

Åpen dag

En dag i året åpner vi dørene for alle som ønsker å komme på besøk til Handelshøyskolen BI. Både for å kunne få følelsen av hvordan det er å studere her, ved prøveforelesninger, samt for å få info om alle de potensielle studieretningene som tilbys av BI.

Bestill skolebesøk

Du og din klasse besøke et av våre campuser i Oslo, Bergen, Trondheim, eller Stavanger.

Dersom din skole, institusjon eller liknende skal arrangere et utdanningstorg eller karrieredager stiller vi gjerne opp og representerer Handelshøyskolen BI. Hvis ønskelig, kan vi også stille med presentasjon.

Bestill skolebesøk

Type skolebesøk
Hva slags klasse?
Prøveforelesning