Studere ved BI

Studiestart

Her kan du se hva som vil skje i løpet av studiestart ved Handelshøyskolen BI i 2017, og finne nyttig informasjon om timeplan, pensumlister, og studielån.

Mandag 14. august

Studiestart for:

Tirsdag 15. august

Mer informasjon om programmene kan du finne under sidene for hvert campus:

Oslo

Bergen

Stavanger

Trondheim

Velkommen til BI

Velkommen som student på BI høsten 2017! Vi har laget en forventningsbrosjyre og film som en velkomst for alle nye studenter. Vi på BI ønsker at denne brosjyren vil hjelpe deg som kommende student, slik at du er forberedt til studiestart i august og vet hva som venter deg den første tiden på studiet. Vi gleder oss til å se deg til høsten!

Studentportalen @BI

@BI er din viktigste kommunikasjonskanal som student.

Her finner du alle studenttjenester og all studieinformasjon samlet på ett sted. Dette inkluderer timeplaner, pensumlister, karakterer, og tidsfrister.

Du kan logge inn med s-nummer og passord som du har blitt tilsendt på e-post etter at du har akseptert studieplassen. Det er ikke mulig å logge inn med din e-postadresse.

Har du takket ja til studieplass, men ikke fått tilsendt epost med brukernavn og passord? Send en e-post til admission@bi.no

Timeplan

Timeplan for høstens forelesninger finner du ved å logge inn på studentportalen @BI og trykke "Detaljert timeplan". Den publiseres 1. juli.

Det vil kunne skje endringer i timeplanen, så det er viktig at du holder deg oppdatert gjennom hele semesteret. Vi gjør også oppmerksom på at det ikke er mulig å bytte oppsatte forelesninger. 

Pensumlister

Pensumlister for skoleåret 2017/18 finner du på studentportalen @BI. Navn og kurskoder til kursene du skal ta finner du i timeplanen din.

Samtlige bøker kan kjøpes i bokhandelen på din campus.

Studieavgift, stipend og lån

Depositum og studieavgift

Når du har takket ja til studieplass hos oss, vil vi sende ut en faktura på et depositum på 1500 kroner. Du vil motta dette ca 30 dager etter at vi har fått svar fra deg.

Du betaler studieavgift to ganger i året. Faktura for høstsemesteret finner du på studentportalen @BI.

Stipend og lån

Du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen, så snart du har takket ja til studieplass på BI. Vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.

 

 

Lurer du på noe?

Her finner du de meste vanlige spørsmålene i forbindelse med studiestart.

Ring meg