Studere ved BI

Karriereservice

Det er lurt å starte tidlig med å legge grunnlaget for karrieren. Vi hjelper deg med å bygge en god CV og sammen øker vi sjansen din for å få drømmejobben!

Hvordan bidrar BI til din karriere?

Karriereservice er bindeleddet mellom studenter og næringslivet. Vi jobber tett på arbeidsmarkedet og er oppdatert på rekrutteringsprosesser og trender i arbeidslivet.

Er du usikker på hvordan du skal sikre deg en relevant stilling, eller har andre karriererelaterte spørsmål? Da er Karriereservice stedet å oppsøke.

Vi hjelper deg med karriereplanlegging, utforming av CV og søknad og forberedelser til intervju. Vi holder karriererelaterte workshops og jobbsøkerkurs, tilbyr karriereveiledning og mye mer.

Under studietiden på BI er det mange muligheter som gjør deg attraktiv for fremtidige arbeidsgivere. Karriereservice kan bidra til at du lykkes i arbeidsmarkedet.

 • Hjelp til jobbsøking

  Stikk innom for hjelp og råd. Enten det gjelder deltids- eller sommerjobb, internship, traineestilling eller fulltidsjobb, hjelper vi deg gjennom hele prosessen. 

 • Karrieresamtaler

  Vi hjelper deg med å oppdage alle mulighetene du har i arbeidslivet. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente?

 • Kurs og workshops

  Delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs! Her lærer du jobbsøking fra A-Å, og ofte har vi med oss relevante arbeidsgivere på kursene som gir deg verdifulle innspill. 

 • Internship

  Arbeidserfaring er gull verdt når du skal søke på relevante stillinger etter endt utdanning. På BI får du mulighet til å tilegne deg denne erfaringen mens du studerer, gjennom et poenggivende internship.

 • Karriereportalen

  Karriereportalen er en side hvor du som BI-student kan logge deg inn og finne heltidsstillinger, deltidsstillinger og internships hos relevante arbeidsgivere som er interessert i å rekruttere BI-studenter.

 • Karrieredagene

  Karrieredagene er et av Nordens største karrierearrangementer. Studentforeningen tilrettelegger også for bedriftspresentasjoner gjennom studieåret på BI.