Studere ved BI

Karriereservice

Vi hjelper deg bygge du din CV, din karrierebevissthet og øker sjansen din for å få drømmejobben!

Hvordan kan BI hjelpe din karriere?

BIs karriereservice er bindeleddet mellom studentene og næringslivet. De arrangerer karrieredager, organiserer karriereportal, hjelper studenter med utforming av CV, holder jobbsøkerkurs, arrangerer personlige karriereveiledningssamtaler og mye mer.

Er du usikker på hvordan du skal oppnå drømmejobben eller andre karriererelaterte spørsmål? Da er karriereservice stedet å oppsøke. De har lang erfaring med å veilede studenter gjennom jungelen av muligheter etter endt studier.

Hjelp med veivalg, jobb og karriere
Vi hjelper deg oppdage de mange mulighetene du har i arbeidslivet. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente eller hvilke internshipsmuligheter som finnes? Vi tilbyr også karriereveiledning, her setter vi av en time og fokuserer på ditt behov.

Hjelp med CV, søknader og intervjuprepping
Stikk innom for hjelp og tips. Enten det gjelder deltids- eller sommerjobb, internship, traineestilling eller fulltidsjobb, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Nåværende studenter kan se åpningstider og ressurssider på @BI

Jobbsøkerkurs – gjennom hele studieløpet!
Bli en god jobbsøker – delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs! Her lærer du jobbsøking fra A-Å, og ofte har vi med oss bedrifter på kursene som gir deg verdifulle tips. Se på dette som ditt karrierefag og en viktig investering i framtiden.

Karrieredager, seminarer og bedriftspresentasjoner
Gjennom hele året holder vi spennende seminarer med fokus på hva som skal til for å lykkes i ulike stillinger. Du får blant annet høre karriereerfaringer fra tidligere BI studenter (alumni). Det arrangeres også bedriftspresentasjoner gjennom hele semesteret på BI, og en gang i året holdes Karrieredagene, et av Nordens største karrierearrangementer.

Finn drømmejobben på Karriereportalen!
Karriereportalen er en side hvor du som BI-student kan logge deg inn og finne jobber og internships hos bedrifter som er interessert i å rekruttere BI-studenter. Her finner du også oversikt over alle karriere- og rekrutteringsaktiviteter på BI.