Studentblogg

Livet på BI

Er du nysgjerrig på livet som BI-student? Bli med inn i universet vårt, og la deg inspirere og underholde av studentlivet på BI.

 • Fra eiendomsmegling til eiendomsutvikling

  Interessen for eiendomsbransjen ledet Andreas Mossige til studiet Eiendomsmegling på Handelshøyskolen BI. Interessen økte, og nå studerer han Eiendomsutvikling ved NMBU.

 • Fra internship til drømmejobb i Viking

  Markus Grass (24) har tross sin unge alder vært med på en helt spesiell reise hos Viking de siste årene. I dag er økonomisjefen den yngste i eliteserien, men det hele startet i 2016 med internship i fotballklubben.

 • Kort og godt om alle våre bachelorgrader

  Det er ikke rart om du sliter med å forstå forskjellen på de ulike studiene. For å gjøre det litt enklere har vi intervjuet én student fra hver bachelorlinje her på BI, slik at du kan bli bedre kjent med hver linje fra en students perspektiv.

 • Fire tips til å gjøre hjemmetilværelsen mer meningsfull

  Vi lever i en annerledes tid der det å ta vare på sine nærmeste handler om å holde avstand. Hold ut og heller ta imot noen tips til hvordan vi kan gjøre denne innestengte tiden mer meningsfull.

 • Alvilde kapret drømmejobben i TV 2

  I fjor høst hadde Alvhilde internship i TV 2 Sporten, og har nå vært så heldig å få jobbe deltid der i ettertid ved siden av studiene.

 • Interns får teste arbeidslivet i TV 2!

  På BI er vi så heldige å kunne velge et fag som heter «Internship» på femte semester. Ordet internship kan man forklare som et «fint ord for praksis», og handler om å få arbeidserfaring i en bedrift.

 • Fra BI til Tyskland - og videre til Røros

  Se for deg en jente fra Ørsta på Møre. Hun er alltid glad, er ambisiøs og med en dialekt du ikke hører så ofte. Dette er Maria Engeseth.

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i, eller trykk Vis meg alle for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!