Kuleste jobben

Drømmejobb i statskanalen

Han gleder seg til å gå på jobb hver dag, og mener at NRK er den ultimate arbeidsplassen for han. Les mer om Deev sin arbeidsdag her!

  • Navn: Deev Karia
  • Alder 😊: 22
  • Bor i 🗺️: Oslo
  • Selskap 💸: NRK
  • Stilling 💼: Stipendiat hos Mediedivisjonen
  • Arbeider med 🎯: Programsetting
  • Studieprogram på BI 🎓: Internasjonal Markedsføring
  • Favorittprogram på NRK?: NRK har mye bra dokumentarer og serier jeg liker, men hvis jeg skal nevne et program akkurat nå må det bli Heimebane.
  • Favorittsted i Oslo: Tilbrakte mesteparten av studenttiden min i gutteleiligheten på Olaf Ryes Plass, så det må nok bli der.

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Akkurat nå jobber jeg hovedsakelig med programsetting for NRK3 på lineær TV. Det vil si at jeg setter opp hvilke serier og programmer som skal gå på kanalen. Samtidig må jeg også sjekke rubrikktekster og foreta påsyn på de forskjellige seriene/programmene før de sendes. Jeg deltar også på publisering- og innkjøpsmøter, og bidrar også på den fronten.


Videre har jeg også bidratt i markedsavdelingen med å delta på møter, workshop og innspilling av promo.

Hva ville du bli da du var liten?

Da jeg var liten ville jeg bli fotballspiller for Tottenham😊 Jeg bruker mye av fritiden min på fotball. Var veldig heldig som fikk fulgt favorittlaget mitt fra et nært hold da jeg var på utveksling i London, som også var en del av utdanningen min på BI.

 

Har du noen tips til kommende studenter?

Finn en god balanse mellom det sosiale og akademiske. Prioriter det som er viktigst, og jobb hardt for å oppnå resultater. Studenttiden legger til rette for at du kan danne deg et bredt nettverk både i sosial og akademisk forstand – utnytt det og nyt studenttilværelsen på best mulig måte. Gå inn med positiv innstilling!

Det beste med å komme på jobb?

Har veldig fine og hyggelige kollegaer rundt meg, og det bidrar til at jeg er en del av et veldig godt miljø. Jeg trives veldig i jobben jeg gjør og gleder meg til å gå på jobb hver dag. Syntes det er veldig kult å ha ansvaret for en TV-kanal.

Hva er neste trinn i karrieren din?

Jeg håper selvsagt at jeg får fortsette i NRK, da jeg føler at jeg har utviklet meg på flere ulike fronter imens jeg har jobbet her. Jeg har lært og erfart utrolig mye, og det er liten tvil om at jeg tenker at NRK er en helt ultimat arbeidsplass for meg med tanke på utvikling og trivsel. Videre er jeg åpen for alle utfordringer så vi får se hvor det bringer meg.

Hva savner du mest fra tiden på BI?

Savner det sosiale, og nettverket jeg tilegnet meg under studietiden. Ble kjent med veldig mange bra folk som jeg fortsatt har kontakt med i dag.