Hilsen fra en fadder

Jeg er Malin Lundereng og begynner 2. året markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI - campus Trondheim.

Bilde av Malin Lundereng

Hva er fadderullan?

Faglige og sosiale arrangement som du opplever sammen med dine medstudenter og faddere. Fester, idrettsarrangement og faglige konferanser er et utvalg av ting som skjer i fadderuken, samt overraskelser! Det blir lagt opp at arrangementene skal passe for alle.

Dette er en unik mulighet til å bli kjent med andre studenter og BI - campus Trondheim allerede ved studiestart. Fadderuken legger grunnlaget for nye bekjentskaper og gode venner som du kommer til å ha hele studieløpet og resten av livet.

Jeg valgte selv å være med på det meste av arrangementene og dette bidro til at min skolestart ble super med masse positive inntrykk og opplevelser. Jeg og resten av mine medfaddere er her for deg med informasjon om byen, skolen og andre ting du måtte lure på. Vi skal sørge for at du får en topp start på studietiden din, og ikke minst gode minner du vil ta med deg.

Bli med da vel!

Med mange ukjente fjes kan man bli litt usikker og spent de første dagene på en ny skole. Her gjelder det å trå litt ut av komfortsonen å bli med på de ulike arrangementene fadderuken har å by på. Dette bidrar til at det blir lettere å ta del i samholdet på skolen og skape gode relasjoner på tvers av alle linjer og årstrinn. Og som sagt, fadderne er til hjelp for nettopp dette. Du kommer garantert ikke til å angre!

Jeg og resten av fadderne gleder oss til å se nettopp deg til høsten!

Vi sees!

Hilsen fadder Malin Lundereng