Studieliv

Den store utelivsguiden i Oslo

Lurer du på hvor det beste utelivet er å finne i Oslo? Les denne guiden, og sjekk ut stedene selv!

Untz untz! Her kommer den store utelivsguiden. Denne er fin å ha når man flytter til Oslo eller hvis du allerede er Oslo-borger og vil finne et nytt sted å dra ut på!

 

ID 18

Kroa (ID18)

I lokalene til BI Oslo finnes en fantastisk møteplass for BI-studenter, aka KROA. Studentbaren holder åpent mandag til torsdag (16:00-00:00). Arrangement man finner på Kroa er for eksempel standup, tirsdagsquiz, konserter og vorspiel-arrangementer på torsdager. Man har også muligheten til å ta seg en iskald øl etter en lang skoledag, skru på TV’en og se på Champions League kamper.

 

UTESTEDER

LaWo (ID20)

LaWo er et veldig populært utested for studenter og yngre voksne! For å sikre deg plass og styre unna køen er det lurt å være tidlig ute.

Skaugum (ID20)

Skaugum ligger i en bakgård, rett ved Solli Plass. Her spiller ofte DJ’ene opp til god stemning og høy partyfaktor! Du kan enten slappe av i en av de tre åpne etasjene eller danse foran scenen.

The Villa (ID23)

Elektronika-klubb med fokus på undergrunnsmusikk innenfor house, tekno og electro. Det er hele 400 kvm med to dansegulv som fylles til norske og internasjonale DJs.

Jæger (ID23)

Et av Oslos mest populære utesteder hvor det dundrer all slags klubbmusikksjangre som ligger i Grensen i Oslo sentrum.

Namedrop: Uhørt, Mabou, Horgans, Vu, Lilleasia, Oslo Velo, Angst, Justisen, Paul’s Boutique, Heidi’s Bier Bar, Qadice, Rebell, Christiania, Internasjonalen, Revolver, Leiligheten, Månefisken, Café Sør

 

KONSERTSTEDER

BLÅ (ID23)

BLÅ er stedet å være hvis du er glad i all slags musikk. Blå er et konsert- og utested i en gammel industribygning ved Akerselva som er Oslos mest fargerike, chilleste og hippeste bar.

Parkteateret (ID20)

Oslos mest populære konsertscene, både for publikum og artister. Strålende arrangementer!  

Dattera til Hagen (ID20)

Ligger på Grønland og består av to etasjer og en bakgård som er åpen i sommersesongen. I annen etasje er det bar og forskjellige klubb konsepter fra tirsdag til lørdag. I sommerhalvåret har Dattera en av byens beste uteserveringer, som er stappfull i helgene!!

Namedrop: Hva skjer, Ingensteds

 

AKTIVITETSBARER

Oslo Camping (ID20)

18-hull innendørs minigolf, barer og dansegulv – kan det bli noe bedre? Tror ikke det.

Tilt (ID23)

Gira på øl og retrospill?

Kulturhuset (ID23)

Barer, en kafé, shuffle-boards og ping-pong-bord. Holder også en HAUG med arrangementer.

SYNG (ID20)

Karaokebar?? Hello, it’s me.  

BRYGG (ID20)