Studieliv

Den store utelivsguiden i Trondheim

Her kommer den store utelivsguiden i Trondheim. Nyttig for dere som flytter til Trondheim eller for trøndere som vil finne et nytt sted å dra ut på!

Brygga (ID18)
I vårt nye campus på Brattøra finner du ”Brygga” som er studentenes egen kro. Studentkroa vil være åpen som møteplass på dagtid og med ulike arrangementer på kveldstid. Alt fra en rolig øl etter forelesning til stand-up og konserter er noe av det du kan forvente deg på Brygga.


Utesteder:


Studio 26 (ID20)
Studio 26 er et enormt utested midt i sentrum av byen med kjærestegaranti. Med sine 3 etasjer, live DJ og flere barer passer dette utestedet utmerket for alle som elsker å danse, sitte og prate eller møte nye mennesker. Studentforeningen på BI har en egen avtale med Studie 26. Som BI student får du flere fordeler, blant annet gratis inngang frem til 00:00 på fredager og 23:30 på lørdager. Dette er ett av byens mest populære steder nettopp på grunn av den gode stemningen, det romslige lokalet og dyktige DJer som spiller musikken som fenger best.


Heidis bier bar (ID20 og ID23 lørdag)
Hæla i taket for alle danseløver der ute som ønsker seg afterski. Med et unikt tema, hvor de ansatte er påkledd tyrolerdrakt og ølutvalget er bredt, er Heidis Bier Bar stedet du drar for å få ut all energien etter å ha vært flink student på lesesalen. Heidis ligger på karakteristiske Solsiden, og er virkelig et sted i sin egen klasse for alle som elsker allsang, hoftevrikking og raving.


Downtown (ID20)
Downtown er stedet hvor den gode stemningen kan høres langt unna det enorme lokalet. Dette utestedet er også plassert midt i byens hjerte, og er lett tilgjengelig for alle festglade mennesker. Lokalet har fire etasjer og forskjellige temaer på hvert dansegulv. Her finner du alt fra pianobar med live artist som synger velkjente låter, til dansegulv som får hele sjela til å dirre. Her er det høy allsang-faktor, men samtidig rom for å sitte og prate, og ikke minst danse som bare studenter kan.

Diskoteket (ID20 torsdag og fredag, ID21 lørdag)
Diskoteket er for enhver vennegjeng som tar kvelden som det faller inn. Her finner du mange sitteplasser, hvor en kan ha gode og minneverdige samtaler. Samtidig finnes det et dansegulv som blir hyppig brukt utover kvelden. I tillegg er utestedet svært sentralt, slik at en enkelt kan finne frem. Med utmerket service, og bredt utvalg i drinker og øltyper, er det ofte mange som tar turen innom Diskoteket.


Unike:


Studentersamfundet
Studentersamfundet er et unikt utested. Studentersamfundet, ofte kalt Samfundet, har en lang historie som står Trondheimsstudentene nært. I mange år har det vært en samlingsplass for alle og enhver og her finner du flere utesteder samlet i ett eneste bygg. Samfundet er bygget opp av frivillige studenter, og den dag i dag er det fremdeles en haug av dedikerte frivillige som sørger for uforglemmelige kvelder for studentene i byen. Her finner du alt fra konserter med verdenskjente artister, til rolige puber og rave-faktor som strekker seg langt. Her arrangeres det ofte tema-fester hvor en kan kle seg som et udyr, eller en lama; alt etter eget ønske. Det finnes ingen grenser på Samfundet, og det er nettopp derfor det er høyt elsket blant studenter i Trondheim.

Circus
Circus er et særegent utested, hvor du alltid finner billige priser. Dette utestedet er i utgangspunktet en "vorspiel-plass", hvor du får en halvliter øl til 49 kroner - også på lørdager. Mange starter kvelden sin her, med karakteristisk rockemusikk som virkelig får fart i sakene. Circus er også plassert midt i byen, med enkel tilgang til de andre utestedene. Men selv om det i utgangspunktet er et vorspiel-sted, ender det ofte opp med at man er fornøyd med stemningen og blir her kvelden ut. Fortvil ikke; det er absolutt verdt det.

Solsiden
Solsiden er ikke et utested, men en samling av flere plasser. Her kan en nyte en hydrerende drikke i solsteika på dagen, og velge og vrake i utesteder på kvelden. Her finner du Heidis, og mange andre utesteder. Blant annet arrangeres det Cava-søndag på Barmuda med skummelt lave priser, og fristende god stemning.


Det finnes mange flere alternativer, både midt i byen, og rundt omkring i vakre Trondheim. Dette er et lite utvalg av de mange utestedene, barene og caféene som kommer til å bidra til å skape uforglemmelige minner. Så velkommen til Trondheim, byen som garantert får deg i godt humør - året rundt.