Studieliv

Starten på en slitsom, men morsom hverdag

Oppstarten på studielivet kan virke overveldende. For mange kan overgangen oppleves som stor der mye er nytt og ukjent.

Skrevet av: Imane Istaleb

Man blir videre på mange måter tvunget til å være mer selvstendig. Det kan for eksempel være mye informasjon fra alle kanter som man må få med seg og for mange har de nok flyttet hjemmefra for første gang. Man vet i tillegg ikke ofte hva man må gjøre og hvordan man skal gjøre det.

Men man kommer seg inn i det. Stresset vil roe seg ned etter hvert og livet som student kommer sakte, men sikkert i gang. Det vil være en hverdag som kan både være fantastisk og slitsom. Du vil møte mennesker med samme interesser og verdier som deg. Folk er interessert i å bli kjent med hverandre og før du vet ordet av det har du fått en ny venn for livet.

Tiden som student på BI er givende både faglig og sosialt. Du vil møte spennende forelesere som er dyktige på sitt fagområde. Mye skjer på BI i løpet av et studieår. Linjeforeningene, utvalgene og prosjektene har for eksempel mye å by på når det gjelder faglige og sosiale arrangementer.

Studentforeningen arrangerer også bedriftspresentasjoner der du vil få mulighet til å få en dypere innsikt i næringslivet. Du skal derfor aldri være redd for å ha for lite å gjøre. Alle linjene på BI har et godt sosialt samhold. Som student kan du dermed velge å engasjere deg for å bidra til et enda bedre og inkluderende miljø.

Vi håper at du ønsker å være en del av vårt gode studentmiljø og at vi ser deg til høsten på BI!