Studere ved BI

Studieliv

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Studielivet kan være både fantastisk og slitsomt. I begynnelsen kan det virke overveldende. Det er mye nytt og ukjent, og informasjon kommer fra alle kanter.

Derfor har vi samlet alt du trenger å vite på denne siden, slik at du kan lære mest mulig om studielivet på BI før du begynner.

Hvordan er studiehverdagen?

Studiehverdagen på BI for heltidsstudenter består av forelesninger og mye gruppearbeid. På BI vil du jobbe mye med caser sammen med andre og du kommer til å bruke mye tid i grupperom og andre steder dere kan diskutere fag og problemstillinger.

Du vil også møte spennende forelesere som er dyktige på sitt fagområde.

Forelesningssalene varierer i størrelse. Store på fellesfagene og små på de mer spesialiserte fagene. Og du slipper ikke unna lesesalen.  Noe kunnskap må en rett og slett lese seg til.

Hvordan er det sosiale livet på BI?

Mye skjer på BI i løpet av et studieår. For deg som er heltidsstudent byr studentforeningene på en rekke sosiale arrangementer, store og små. De arrangerer også bedriftspresentasjoner der du vil få mulighet til å få en dypere innsikt i næringslivet.

Du skal derfor aldri være redd for å ha for lite å gjøre. Alle linjene på BI har et godt sosialt samhold. Som student kan du dermed velge å engasjere deg for å bidra til et enda bedre og inkluderende miljø.

Les mer om tilbudene våre ved å trykke på campusen du er interessert i ovenfor!

Det er fortsatt mulig å søke!

Vi har rullerende opptak fram til studiestart.

 

Søk nå

 

Hva vil du studere?

Du kan begynne med å søke på noe du er interessert i, eller trykk Vis meg alle for å se alle våre studier. Hvis du ser etter studier som har utveksling eller internship kan du også søke etter det!

 

Heltid
Deltid
Vis meg alle
Vis meg alt på campus...
  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Nettstudier