BI Startup

BI Startup er en møteplass og arena for oppstartsbedrifter i studentmiljøet vårt. Det er både et coworking space og et initativ for å involvere studenter i startup-miljøet i Oslo.

Hva er BI Startup?

BI Startup er et nytt initiativ og prosjekt på Handelshøyskolen BI. For det første er det et samarbeid på tvers av studielinjer, skoler, ’hubber’ og Ungt Entreprenørskap. For det andre er det et fysisk sted på BI – kjelleren under Starbucks i B-blokka er utpekt til det nye lokalet for BI Startup. Her er det et coworking space, kontorer til oppstartsbedrifter av BI-studenter, plasser til å jobbe med en startup, samt plass til arrangementer for innovasjon og entreprenørskap.

Det er en møteplass og øvingsarena for business-studenter, som på tvers av linjer og skoler setter opp tverrfaglige team. Studenter har mulighet til å øve på pitching, presentasjoner og forretningsplan. BI Startup samarbeider med utvalgte aktører i næringslivet, er host for arrangementer og konferanser fra næringslivet.

BI Startup er stedet for studenter som ønsker å få en fot innenfor startup-miljøet i Oslo.

Ta kontakt med BI Startup

Er du en eksisterende eller fremtidig student som lurer på hvordan du kan bli involvert i BI Startup? Eller representerer du en organisasjon som kunne tenke seg å samarbeide med oss? Ta kontakt!

Høyskolelektor Tor Haugnes er faglig leder, og Vibeke Dahle-Hansen er prosjektleder. Ta kontakt på e-post: bistartup@bi.no

Du finner oss også på Facebook og Instagram:

Instagram ikon

  • Høyskolelektor

    Tor Haugnes

    Institutt for strategi og entreprenørskap Institutt for strategi og entreprenørskap
  • Studiekoordinator

    Vibeke Dahle-Hansen

    Faculty support

Referanser

Mange studenter som har gått ut fra BI har startet sin egen bedrift. Her er noen eksempler på tidligere studenter som har lykkes som entreprenører. 

Gründere fra BI

Klikk på bildene for å lære mer BI-studentene som lagde sine egne startups!

Mira Khan

Gründer i Dyrenes Rike

Helge Bharat Johnsen

Daglig leder, forretningsutvikler og gründer i Innovation Support

Alexander Hart Røed

Gründer i Made with Hart

Lansering av BI Startup 15. februar 2017

Studentbedrifter på BI

Vi har en lang tradisjon for startups her på BI. På entreprenørskapstudiet har studenter opprettet sine egne bedrifter siden 2006, som en del av faget Oppstart av bedrift. Dette fører til innovasjon og nyskapning, samt at studentene virkelig får prøvd seg på en ordentlig startup.

Studentbedriftene blir opprettet i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, og sammen med fag-ansvarlig setter studentene et omsetningskrav som et mål studentene kan strekke seg etter.

Høsten 2016 var dette målet satt til 20.000 kroner., som skulle nås innen begynnelsen av desember og flere av bedriftene nådde faktisk målet, og det kun på tre-fire måneder. En oversikt over de ulike studentbedriftene kan finnes her.