Studiestart

Hilsen fra en fadder

Hei!

Jeg heter Jonas Omdal Schjoldager og begynner 2. året økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI – campus Trondheim. Jeg skal være fadder for noen av dere i år.

Hva kan du forvente deg av fadderuken?
Fadderuken er en svært morsom og spennende opplevelse. Det er mye som skjer og du møter mange nye mennesker. Gjennom fadderuken er det både fester, faglige arrangementer, idrettsarrangementer og noen overraskelser. Felles for alle arrangementene er at det er gode arenaer for å bli kjent og få nye venner.

Campus Trondheim

Fadderuka

Derfor bør du delta på fadderuken!
Du blir lett kjent med andre studenter. Alle er innstilt på å bli kjent og ha det morsomt. Du får faddere (som meg) som skal gjøre det de kan for at du som ny student skal trives. Gjennom fadderuken blir du kjent med byen og medstudenter, både klassen og på tvers av linjer og årstrinn.

Det er mange morsomme fester og arrangementer i løpet av fadderuken. Jeg var selv med på alt og har ikke angret. I fadderuken møtte jeg flere av de vennene jeg er med i dag, samt de medstudentene jeg leser og jobber sammen med.

Det kjennes kanskje litt skummelt å starte på studier med mange ukjente i august. Møt opp med en positiv innstilling og være med på så mye du kan – da kommer du garantert til å trives!

Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

Hilsen fadder Jonas Omdal Schjoldager