Tidligere studenter

Alltid på farta

Nathalies interesser og egenskaper passer perfekt med rollen som megler. Hun er en kreativ person som synes det er gøy med styling og interiør. Og det er viktig når man lever av å selge boliger.

Nathalie Kristiansen

Stilling: Eiendomsmeglerfullmektig Arbeidsgiver: Krogsveen Bachelor i eiendomsmegling

I en bransje med stor konkurranse, mener Nathalie at det er viktig å skape tillit mellom kunde og megler, og hun jobber hardt for å overbevise dem om at hun er den rette for oppdraget.  Ettersom ingen kunder er like er det nyttig å ha gode sosiale egenskaper og være en menneskekjenner.

Nathalie har en hektisk og variert arbeidsdag.

- Som megler så er du alltid på farta. Det er alltid noe som skjer. Det er kundemøter, det er visninger, det er overtakelser, det er fotograferinger – du sitter aldri stille.

Som megler jobber hun veldig selvstendig og det er mye å sette seg inn. Når hun selger en bolig, selger hun også området rundt. Det betyr at hun må skaffe seg innsikt i alt det som kan være viktige for en potensiell kjøper i å vite. Denne innsikten kan være helt avgjørende for å få overbevist kjøper og sikre et salg.

Drømmen er at hun om ti år har bygget seg opp et navn, har startet et eget Krogsveen-kontor og en funkisbolig ved sjøen – med egen bryggeplass.

Denne profilen ble opprinnelig publisert i 2015.

Nathalie Kristiansen