Bachelorstudier på BI

Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du vil studere til høsten?

Det er ikke for sent! Du kan fortsatt søke, og her er fire tips for å velge riktig utdanning.

Fredag 7. august stenger vi inntaket for nye søknader til alle våre fulltids bachelorstudier, med unntak av fulltidsstudier på nett og ved campus Stavanger.

1. Hva er du interessert i? 

Ta utgangspunkt i personlige interesser, du skal tross alt jobbe med det du studerer. Ta hensyn til egenskapene og ferdighetene dine, og ikke velg noe bare fordi bestevennen din gjør det.


2. Hva ser spennende ut? 

Bruk litt tid på å lese mer enn bare tittelen på studiet. Syns du de ulike fagene ser spennende ut? Er det viktig med mulighet for utveksling eller internship? Hvilke jobber har de som har tatt dette studiet fått når de var ferdige? All informasjon du trenger finner du inne på hvert enkelt studium.


3. Hvor vil du studere? 

BI har campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dersom du ikke har mulighet eller ønsker å gå på en fysisk skole tilbyr vi også nettstudier. Her foregår undervisningen via PC.


4. Hvem skal du spørre om råd? 

Når du skal velge studium er det lett å bli påvirket av få kilder, gjerne foreldrene dine. Ta gjerne en prat med flere, enten det er søsken, andre familiemedlemmer eller venner. Et annet godt tips kan være å ta kontakt med noen som jobber med det du syns er spennende. Her kan det være masse nyttige råd å få.

Video

Livet som student