Internasjonal markedsføring

Frankrike

Frankrike er en av verdens største økonomier, og en av Norges viktigste handelspartnere. Grenoble består av en halv million innbyggere og er en fremtredende forsknings- og universitetsby med flere enn 50 000 studenter.

Grenoble ligger sørøst i Frankrike ved foten av alpene. Reiser du 15 min. fra sentrum kan du nyte fjelluft og fantastiske skibakker er ikke langt unna. På 3 timer med tog kan du være i Paris, Sveits eller Italia.

GRENOBLE ECOLE DE MANAGEMENT

Grenoble Ecole de Management (ESCG) er en anerkjent skole med tett kontakt med næringslivet. Den er en av skolene som utgjør den eksklusive klubben Grandes Ecoles som er samlebetegnelse for eliteuniversitetene i Frankrike.

Skolen har 2500 studenter og er lokalisert i en moderne bygning i Grenoble sentrum. Studentene har undervisning med franske eller andre internasjonale studenter. Skolen har en aktiv studentorganisasjon som arrangerer alt fra vinkurs til skiturer.

Studenter som reiser til Grenoble har undervisning på fransk og/eller engelsk, avhenging av språkbakgrunn. Studenter med minimum 15 studiepoeng fransk fra høyskole eller universitet følger undervisning på engelsk i første semester og fransk i andre semester. Studenter som har engelsk fra 2.året på BI følger undervisning på engelsk.

Som BI-student får du en ekstra bachelorgrad ved siden av BI-graden hvis du fullfører 3. året på ESCG.

Les mer om universitetet på deres egne hjemmesider.

Bomuligheter

Skolen har ikke egne studentboliger, men er behjelpelig med å formidle privateide studentboliger og leiligheter.

Akademisk kalender

Høstsemesteret varer fra september til desember. Vårsemesteret er fra januar til juni.