Internasjonal markedsføring

Spania

Den spanske økonomien er på bedringens vei, og Spania er et av Norges viktigste markeder. Spansk er verdens tredje største språk og gode spanskkunnskaper kan også gi deg jobbmuligheter i Latin-Amerika.

Barcelona har 5 kilometer med strandlinje og et behagelig middelhavsklima. Byen har et yrende folkeliv året rundt og i gamlebyen og på La Rambla finner du spennende butikker, markeder, barer, kafeer og restauranter. Byen er en av verdens fremste når det gjelder mat, mote, uteliv, musikk, kunst og arkitektur. Samtidig har Barcelona klart å beholde noe av sitt tradisjonelle og folkelige preg.

Over 150 norske bedrifter er etablert i Spania og interessen for landet er svært stor. Har du ambisjoner om en karriere i et spankstalende land er dette en unik mulighet for deg.

ESADE

ESADE er en internasjonalt anerkjent handelshøyskole, og blant de fremste i Europa. I årets Financial Times ranking kom ESADE som nummer 4 blant europeiske handelshøyskoler.

Skolen består av campus ESADE Sant Cugat som ligger 15 km utenfor Barcelona og har studier innen økonomi, administrasjon og jus, og ESADE Idiomas (campus Barcelona) som er en moderne språkskole. BI studentene har normalt tilknytning til ESADE Idiomas i første semester og ESADE Sant Cugat i andre semester.

BI-studenter kan velge mellom spansk eller engelsk linje. Spansk linje krever 15 studiepoeng spansk fra BI (evt. annen høyskole eller universitet). Andre studenter følger undervisning på engelsk.

Alle studenter har undervisning i spansk språk. BI studenter har spesialtilpasset undervisning i enkelte timer, men har også klasser med spanske studenter og andre internasjonale studenter. Studenter på spansk linje har enkelte kurs på engelsk.

Les mer på skolens egne hjemmesider.

Bomuligheter

ESADE tilbyr ikke bolig til studentene. Det er imidlertid mange private bomuligheter.

Akademisk kalender

Høstsemesteret er fra august/september til desember. Vårsemesteret varer fra januar til juni.