Internasjonal markedsføring

USA

Vil du studere internasjonal markedsføring på Lower Manhatten, midt i hjertet av New Yorks finanssentrum?

New York er en av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter, i tillegg er byen et attraktivt marked for norske nisjeprodukter og tjenester. I New York finner du en rekke spennende restauranter og kafeer, uteliv, parker, shoppingmuligheter og mye mer. Byen er et kulturelt knutepunkt.

Pace University

Siden høsten 2011 har BI sendt IM-studenter til Pace University - Lubin School of Business, en svært velrenommert business skole med AACSB akkreditering. Campus ligger på Lower Manhatten, rett ved Wall Street!

BI-studentene vil gå i en egen klasse, men ta fag fra den eksisterende kursporteføljen ved Pace og få undervisning av deres dyktige professorer. I tillegg skriver studentene en bacheloroppgave på lik linje med andre land og det er muligheter for bedriftsbesøk.

Studenter fra BI deltar også på skolens sosiale og andre faglige aktiviteter. Det finnes et stort tilbud med ulike studentaktiviteter hvor det er mulig å integreres med amerikanske og andre internasjonale studenter fra hele verden.

Hvis du velger å tilbringe ditt tredje år i New York vil du få et år fullt med både spennende og verdifulle erfaringer i tillegg til at du får studere ved en svært god skole like ved Wall Street. Et opphold i New York kan åpne for mange spennende muligheter videre i karrieren.

Les mer om skolen på deres egne hjemmesider.

Bomuligheter

Studenter må finne bolig på egenhånd eller leie privateide studentboliger.

NB: Det er relativt dyrt å bo i NY. Nettsider som Educational Housing Services kan være hjelpsomme med å finne bolig.

Akademisk kalender

Høstsemesteret varer fra september til desember. Vårsemesteret er fra januar til mai.