Regnskap og revisjon

Deltid

De to første trinnene kan du gjennomføre ved nettstudier. Studiet bygges opp ved å ta enkeltkurs i eget tempo. Studieplanen kan endres over tid og du må selv sørge for å ha riktig fagsammensetning.

Trinn 1

Vanlig gjennomføring på deltid er to kurs per semester. Du kan også ta fire kurs per semester og gjennomføre trinnet på ett år. Ønsker du å gjennomføre på heltid, tar du alle høstkursene det første semesteret, og følger opp med alle vårkursene det andre semester. Du melder deg på de kursene du ønsker å ta.

Under ser du anbefalt rekkefølge for gjennomføring over to år. 

Høst:

Vår:

Høst:

Vår:

Trinn 2

Her gjelder samme gjennomførng som på trinn 1.

Høst:

Vår:

Høst:

Vår:

Trinn 3

Det tredje og siste trinnet i Bachelor i regnskap og revisjon tilbys kun som heltidsstudium i Oslo.

Les mer om Bachelor i regnskap og revisjon på heltid.

Slik lykkes du som deltidsstudent

Det er krevende å kombinere familie, jobb og studier. Derfor vil gode studievaner gjøre tilværelsen som deltidsstudent enklere. Her er noen tips!

Bestill studie­veiledning

Bestill brosjyre

Motta nyheter fra BI

Finansiering av deltidsstudier

Deltidsstudenter som har minst 50% studiebelastning (minst 15 studiepoeng per semester) er berettiget til å søke lån og stipend fra Statens lånekasse for utdanning.

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!