Executive

Videre­utdanning i Bergen

Lyst til å studere i Vestlandets hovedstad? Våre kurs på deltid kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

På denne siden kan du lese mer om kursene vi tilbyr på BI i Bergen, finne kontaktinformasjon, fakta og nyheter om campus Bergen og annen relevant informasjon.

Kursoversikt vår 2019

Disse kursene kan tas frittstående hvis du bare ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

Masterprogrammer:


Kurs på bachelornivå:


Kursoversikten vil bli oppdatert fortløpende.

Se oversikt alle kurs ved BI - campus Bergen

Teamledelse

Masterprogrammet som gjør deg til en bedre medspiller og teamleder. Lær å tilrettelegge for gode prestasjoner og kreative prosesser. Én samling gjennomføres i Barcelona. Oppstart i mars – søk nå!

28. mars 2019

Åpen veiledningsdag

Velkommen til åpen veiledningsdag på BI for kurs og studier ved siden av jobb. Kom og ta en kaffe med oss og få personlig studieveiledning og informasjon om hvilke muligheter som kan passe for deg.

KONTAKT OSS

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Masterprogrammer:
Marianne Farsund
marianne.g.farsund@bi.no
Tlf: 982 51 606

Kurs på bachelornivå:
Grethe Finsås
grethe.t.finsas@bi.no
Tlf: 982 51 625

Vi gleder oss til å høre fra deg!

"Du får en bred og allsidig innføring i ledelsesrelaterte temaer, og mulighet til å bygge nettverk på tvers av egen yrkesfaglig bakgrunn. Det stilles krav til egen utvikling og aktivitet, noe som gjør at studentenes motivasjon for å lykkes blir høyere og læringsutbyttet for klassen som helhet blir bedre."

Magnhild Uglem

Student Bachelor of Management

Video

Campus Bergen

Om BI

Campus Bergen

Se mer informasjon og nyheter fra campus Bergen

NYTTIGE LENKER