Executive - videreutdanning

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.

KURSOVERSIKT

Frittstående kurs, som kan tas enkeltvis eller som del av en grad:


Executive MBA:

BIs Executive MBA er en høyt anerkjent grad for ledere og de med lederambisjoner som ønsker å utvikle karrieren i en global kontekst. Med fire studiespesialiseringer er Executive MBA skreddersydd til å passe dine personlige ambisjoner og interesser:

Studiestart 16. mars 2020. Søknadsfrist 1. januar 2020.


Executive Master of Management in Energy:

Denne mastergraden forbereder deg for de mest ettertraktede lederstillingene i dagens og fremtidens energisektor.

Studiestart 16. mars 2020. Søknadsfrist 1. januar 2020.

SE HELE VÅRT TILBUD PÅ DELTID 

Utforsk mulighetene

Meld deg på informasjonswebinar om EMBA

Påmelding

Webinar om Executive Master of Management in Energy

Påmelding

Triple Crown

Handelshøyskolen BI er den eneste handelshøyskolen i Norge som har de tre største internasjonale akkrediteringene.

For en handelshøyskole med internasjonale ambisjoner er det særlig tre akkrediteringer som gjelder: Europeiske EQUIS (European Quality Improvement Systems), den amerikanske AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) og den britiske AMBA (The Association of MBAs). 

Skoler som har alle tre kalles for "Triple Crown"-skoler, og disse stiller i en egen klasse blant handelshøyskoler internasjonalt. På verdensbasis har kun 1% av alle handelshøyskoler klart å oppnå trippel akkreditering. Hver akkreditering er et bevis på at BI utmerker seg på et nivå i verdensklassen.

"Nyskapende bedrifter må tenke globalt fra dag én! Vårt kurs gir deg rammeverk og verktøy for å lykkes med vekst i en global kontekst"

Birgitte Grøgaard

Foreleser Global Strategy and Entrepreneurship

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!