-
BI Executive - videreutdanning

Tid for kompetansepåfyll

Savner du et kompetanseløft eller bare litt inspirasjon på hjemmekontoret? Her har vi samlet noe av det beste innholdet BI har å by på, enten du er på utkikk etter interessante artikler, webinarer, kurs eller boktips.

tips til deg på hjemmekontor

Finner du ikke helt arbeidsroen i vante, men likevel uvante omgivelser? Ute etter noen råd til å bli rå i videomøter? Vi har bedt BIs faglige ekspertise om hjelp, så du slipper å møte veggen når jobben har flyttet hjem til stua.

Webinar-serie: Å lede gjennom krisen

Her kan du se opptak av nylig gjennomførte webinarer fra serien "Å lede gjennom krisen".

Video

Hands On! Lead your people through stormy weather

Video

Det handler om folk - Kommunikasjon i krisetider

Video

Hvordan lede en nasjon gjennom en global finansiell krise?

nyttig kompetansepåfyll

På jakt etter ny innsikt og faglig inspirasjon? Her finner du noen av våre mest populære saker, servert av BIs forelesere og forskere.

BI Business Review

Effektene av lederens humør kan være store

Lederens humør smitter lett over på medarbeiderne. Når lønner det seg å skjule negative følelser, og når bør man vise dem?

BI Business Review

Velger du bærekraftige varer?

Nesten alle snakker varmt om bærekraft. Betyr det at norske forbrukere begjærlig omfavner bærekraftige varer og tjenester?

BI Business Review

Er det skambelagt å jobbe med salg?

Det knyttes mange negative assosiasjoner til tittelen selger. Og av den grunn er det færre virksomheter som benytter tittelen selger.

BI Business Review

Norske ledere må lære seg sirkulærøkonomi

Vi må bort fra oppfatningen om at sirkulærøkonomien er en ren miljøkamp, men heller se at det er en forretningsmulighet.

FAGLIG OPPGRADERING TIL HØSTEN?

Opptaket til høstens kurs går som normalt ‒ la deg friste og se hvilke kurs du kan ta på BI etter sommerferien. Alle våre kurs kan kombineres med jobb!

Hvilke tilleggsordninger finnes for kompetanseheving under koronakrisen?

Det er nå over 400 000 arbeidssøkende i Norge, og regjeringen har derfor bevilget midler til ulike tiltak for at de som er permitterte eller arbeidsledige skal kunne få påfyll eller utdanning i den tiden de er uten jobb. Det blir endringer av regelverket slik at de som mottar dagpenger kan delta i opplæringsopplegg mens de er arbeidsledige eller permitterte.

Det er viktig å bruke muligheten nå slik at det blir lettere å komme i gang igjen etter krisen med ny og oppdatert kompetanse og dermed til å ta bedriften videre.

SE VÅRT TILBUD AV KORTE KURS

Tidene forandrer seg og det samme gjør behovet for tilrettelagt undervisning. Vi har derfor utviklet et konsept hvor du kan plukke høyaktuelle temaer som passer deg. Kursene er korte, nettbaserte, og tilbys både med og uten eksamen.