Executive - videreutdanning

Markedsføring og kommunikasjon

Markedet og omgivelsene rundt oss endrer seg hyppig og vi må raskt være i stand til å endre på strategi og planer for å lykkes. Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.

Nå kan du søke på høstens kurs!

Opptaket for høsten har akkurat åpnet - og vi kan tilby en rekke interessante kurs for deg som ønsker å øke din kompetanse i kombinasjon med jobb.
Du finner kursene merket med høst nedenfor.
Sett fart på karrieren din med ny inspirasjon og kompetanse!

KURSOVERSIKT

Master:
(Kan tas frittstående eller inngå i graden Executive Master of Management):


Bachelor:
(Kan tas frittstående eller inngå i graden Bachelor of Management):

Executive

Åpen veiledning 21. - 23. april

Vurderer du å ta kurs ved campus Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller som nettstudier? Vi inviterer til åpen veiledningsdag via telefon eller Teams!

Les mer
Executive - videreutdanning

Tid for faglig påfyll

Tips til kommunikasjon fra hjemmekontoret eller råd til bedre videomøter? Her har vi samlet noe av det mest aktuelle innholdet BI har å by på, til inspirasjon og faglig oppdatering i en utfordrende tid.

SE HELE VÅRT TILBUD PÅ DELTID 

Utforsk mulighetene

Nå kan du søke på vårens kurs

Ute etter en faglig oppgradering til våren? Her finner du oversikt over alle kursene som starter fra januar og utover.

Institutt for markedsføring

BI Marketing Magazine

I nyeste utgave av BI Marketing Magazine kan du lese om temaer som bærekraft og kunderelasjoner, markedsanalyser og lønnsomhet.

Lese mer om videreutdanning?

I BI Executive-magasinet treffer du noen av våre tidligere studenter, du får tips til studentlivet, og hodejegeren avslører sine "hemmeligheter" i jakten på nyansettelser.

Les her

Hvordan lykkes med studielivet?

Motta nyheter fra BI

Hvorfor velge videreutdanning på BI?

Finansiering av deltidsstudier

BI Business Review

Sterkt behov for mer digital kompetanse

Tiden roper om endringsevne og strategivalg for digitalisering. Digitalisering bør derfor stå høyt på agendaen i styrerom og lederkontorer, men har de kompetansen som trengs?

BI Business Review

Vi trenger ikke billigere brød, men bedre butikker

Kundenes største problem er ikke prisnivået. Det veldig mange ønsker seg er mer innovasjon og større forskjeller mellom butikkonseptene, skriver Tor W. Andreassen, Seidali Kurtmollaiev og Line Lervik-Olsen.

BI Business Review

Mediemangfoldet i Norge er truet

Hver fjerde kommune har svak mediedekning. Det er ingen tvil om at medie­mangfoldet i Norge er truet, skriver Erik Wilberg.

BI Business Review

Hver mann sitt nett

Mens vi venter på 5G, driver hver etat i staten og bygger sitt eget nett. Det skaper budsjettoverskridelser på kort sikt og utdatert teknologi på lang sikt. På tide å tenke nasjonalt strategisk og tvinge dem alle over i ett 5G-nett.