Executive

Videre­utdanning i Stavanger

Lyst til å studere i hjertet av landets mest spennende innovasjonsmiljø? Våre kurs på deltid kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

På denne siden kan du lese mer om kursene vi tilbyr på BI i Stavanger, finne kontaktinformasjon, fakta og nyheter om campus Stavanger og annen relevant informasjon.

Kursoversikt vår 2019

Disse kursene kan tas frittstående hvis du bare ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

Masterprogrammer:


Kurs på bachelornivå:

 

Kursoversikten vil bli fortløpende oppdatert.

 

Se oversikt alle kurs ved BI - campus Stavanger

Samspill og ledelse

Vil du forstå mer av det komplekset samspillet mellom mennesker i en organisasjon? Dette masterprogrammet gir deg verktøyene til å skjønne hva som påvirker trivsel, produktivitet og endring i din virksomhet. Oppstart i mars – søk nå!

28. mars 2019

Åpen veiledningsdag

Velkommen til åpen veiledningsdag på BI for kurs og studier ved siden av jobb. Kom og ta en kaffe med oss og få personlig studieveiledning og informasjon om hvilke muligheter som kan passe for deg.

KONTAKT OSS 

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Hege Hovland
E-post: hege.hovland@bi.no
Tlf: 982 51 715

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Video

Campus Stavanger

Profilintervju

Mistet jobben i oljebransjen - fikk drømmejobben

Jeg hadde aldri fått den uten å ha tatt videreutdanning, sier Kari Jøssang.

Om BI

Campus Stavanger

Se mer informasjon og nyheter om campus Stavanger

NYTTIGE LENKER