Executive - videreutdanning

Strategi, innovasjon og bærekraft

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.

søk på høstens kurs!

Denne høsten kan vi tilby en rekke interessante kurs innen tidsaktuelle temaer. Finn kurset som passer for deg i oversikten under, og søk nå for å være sikret plass!

KURSOVERSIKT 

Masternivå:
(Kan tas frittstående eller inngå i graden Executive Master of Management):


Bachelornivå:
(Kan tas frittstående eller inngå i graden Bachelor of Management):


Mastergrader:


Lederprogram i sirkulærøkonomi og bærekraft: 

"I Strategisk ledelse opplevde jeg et høyt faglig utbytte. Kombinasjon av teori, erfaringsutveksling og trening passet meg perfekt. Veiledere er fleksible og bidrar alt de kan for at vi skal lykkes, samtidig som de stiller høye krav som sikrer faglig utvikling. Jeg kan trygt anbefale dette programmet!"

Betty Alice Tyridal

Tidligere student, Strategisk ledelse

Hvordan gjennomføres kurs til høsten?

Høstens kurs og programmer gjennomføres med en kombinasjon av digital undervisning og fysiske samlinger – vi tilstreber at alle klasser skal få møtes i løpet av høsten.

Vi tilpasser hele tiden undervisningen etter gjeldende smittevernabefalinger fra myndighetene. 

"Et av de mest inspirerende og nyttige kurs jeg har deltatt på. Utmerket balanse mellom det strategiske og det praktiske, med relevante business case og de nyeste trendene. Og - det aller viktigste - engasjerte og kunnskapsrike forelesere som virkelig kan formidle."

ELISA GASPERINI

Tidligere student, Grønn vekst og konkurransekraft

Se hele vårt tilbud på deltid 

Utforsk mulighetene