Strategi, innovasjon og bærekraft
Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.
KURSOVERSIKT
Masternivå:
(Kan tas frittstående eller inngå i graden Executive Master of Management):
- Analytics for Strategic Management, 30 studiepoeng høst
- Bærekraft i praksis, 15 studiepoeng vår - NYHET!
- Customer and market analytics, 15 studiepoeng vår
- Digitalisering, innovasjon og forretningsmodeller, 30 studiepoeng høst
- Global Strategy and Entrepreneurship, 30 studiepoeng høst
- Grønn vekst og konkurransekraft, 30 studiepoeng høst
- Governance: Risikostyring, compliance og internrevisjon,
30 studiepoeng høst - Identitet og merkevarebygging, 30 studiepoeng høst
- Leading in Digitized Workplaces, 15 studiepoeng vår
- Managing Customer Experience, 15 studiepoeng vår/høst - NYHET!
- Markedsorientert forretningsstrategi, 30 studiepoeng høst
- Strategisk forretningsutvikling og innovasjon, 30 studiepoeng høst
- Strategisk ledelse, 30 studiepoeng høst
- Sustainable People Management, 15 studiepoeng høst
Bachelornivå:
Kurs som kan tas frittstående eller inngå i graden Bachelor of Management:
- Bærekraft som konkurransefortrinn, 7.5 studiepoeng vår/høst
- Design Thinking for nyskaping, 7.5 studiepoeng høst
- Digital forretningsforståelse, 7.5 studiepoeng vår/høst
- Digital innovasjon, 7.5 studiepoeng høst - NYHET!
- Innovasjon og strategi for ledere i SMB, 7.5 studiepoeng høst
- Logistikk og markedsføring, 7.5 studiepoeng høst
- Retorikk, kommunikasjon og ledelse, 30 studiepoeng høst
- Styrekompetanse, 7.5 studiepoeng vår/høst
Nettbaserte kurs som kan tas frittstående eller inngå i gradene Bachelor i økonomi og administrasjon, Markedsføringsledelse eller Bachelor of Management:
- Bedriften, 7.5 studiepoeng høst
- Branding, 7.5 studiepoeng vår
- Bærekraftig markedsføring, 7.5 studiepoeng høst - NYHET!
- Marked, kriser og bærekraft, 7.5 studiepoeng vår
- Produkt og prisstrategi, 7.5 studiepoeng høst
- Innovasjon, 7.5 studiepoeng høst
- Strategi, 7.5 studiepoeng høst
Korte nettkurs uten studiepoeng:
- Økonomistyring og strategi vår/høst
- Sirkulær økonomi og konkurransekraft vår/høst
- Bærekraft som konkurransekraft vår
- Bærekraftige strategier og grønne innovasjoner høst
- Bærekraftig markedsføring og kommunikasjon vår/høst
- Digital forretningsstrategi vår/høst
- Strategiske analyser høst
- Strategiske valg og forretningsmodeller vår/høst
- Strategisk implementering vår/høst
- Bærekraftig utvikling og finans høst
- Bærekraftsutfordringer i selskaper høst
- Finansiering av bærekraft høst
Mastergrader:
- Executive MBA, 90 studiepoeng vår
- Executive Master of Management in Energy, 90 studiepoeng vår
"I Strategisk ledelse opplevde jeg et høyt faglig utbytte. Kombinasjon av teori, erfaringsutveksling og trening passet meg perfekt. Veiledere er fleksible og bidrar alt de kan for at vi skal lykkes, samtidig som de stiller høye krav som sikrer faglig utvikling. Jeg kan trygt anbefale dette programmet!"
Tidligere student, Strategisk ledelse
"Et av de mest inspirerende og nyttige kurs jeg har deltatt på. Utmerket balanse mellom det strategiske og det praktiske, med relevante business case og de nyeste trendene. Og - det aller viktigste - engasjerte og kunnskapsrike forelesere som virkelig kan formidle."
Tidligere student, Grønn vekst og konkurransekraft
Se hele vårt tilbud på deltid
Sterkt behov for mer digital kompetanse
Tiden roper om endringsevne og strategivalg for digitalisering. Digitalisering bør derfor stå høyt på agendaen i styrerom og lederkontorer, men har de kompetansen som trengs?
Norske ledere må lære seg sirkulærøkonomi
Norske ledere må raskt bygge nye verdikjeder og utnytte nye forretningsområder for å holde tritt med resten av Europa i sirkulærøkonomien.
Er fortsatt vekst i BNP det ypperste målet?
Man kan spørre hva som er så viktig med «vekst i leve- standard», når den allerede har nådd de høyder vi har i dag. Hva med klima og fordeling?
Kosmisk kokekunst: En smak av fremtiden?
Krydderbomber, 3D-printet snacks og VR-familiemiddager? Ny forskning viser hvordan dagens astronauter kan bli morgendagens gastronauter.