Executive

Videre­utdanning i Trondheim

Lyst til å studere i Norges teknologihovedstad? Våre kurs på deltid kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

På denne siden kan du lese mer om kursene vil tilbyr på BI i Trondheim, finne kontaktinformasjon, fakta og nyheter om campus Trondheim og annen relevant informasjon.

Kursoversikt vår 2019

Disse kursene kan tas frittstående hvis du bare ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

Kurs på bachelornivå:

 

Kursoversikten vil bli oppdatert fortløpende.

 

Se oversikt alle kurs ved BI - campus Trondheim

18. oktober kl. 08-10

Påfyll på piren: er du klar for å lede neste generasjon?

En ny generasjon er på full fart ut i arbeidslivet. De er mindre lojale, og stiller større og andre krav enn du er vant til. Er du som leder klar for det?

Kunnskapsfestivalen 9. november

HVORDAN MØTE DEN DIGITALE FREMTIDEN?

Hvorfor må du henge med den digitale utviklingen, og hvordan oppnår du best resultater? Hvordan forbereder næringslivet sin aktivitet, organisasjon og sine ansatte på endringene som kommer?

KONTAKT OSS 

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Hege Fauskanger Lie
hege.f.lie@bi.no
Tlf: 982 51 752

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Video

Campus Trondheim

Om BI

Campus Trondheim

Se mer informasjon og nyheter om campus Trondheim

NYTTIGE LENKER