Finansiell rådgiver AFR

Tidligere gjennomført AFR

Kvalitativt god finansiell rådgivning krever solide kunnskaper innenfor personlig økonomi, makroøkonomi, finansmarkeder, produktgrupper, regelverk samt etikk og god rådgivningsskikk.

ER DU AUTORISERT FINANSIELL RÅDGIVER?

For arbeidet du har nedlagt for å bli autorisert, kan du oppnå 30 studiepoeng ved å gjennomføre en hjemmeeksamen, individuelt eller i gruppe på maks tre personer.

Bestått kunnskapsprøve AFR eller autorisasjonsbevis skal dokumenteres overfor BI. Øvrige opptaksvilkår for høyere utdanning på bachelornivå gjelder.

GJENNOMFØRING FOR STUDENTER SOM ALLEREDE HAR GJENNOMFØRT KUNNSKAPSPRØVEN

For å friske opp dine kunnskaper må du gjennom en «test deg selv» prøve med 30 repetisjonsoppgaver. Denne kan du ta flere ganger. Det anbefales også at du deltar på en 2-dagers samling som en forberedelse til hjemmeeksamen.

  • Kr. 19 600,-. Benytt rabattkoden: ELÆRBI

GJENNOMFØRING FOR STUDENTER SOM HAR GJENNOMGÅTT OPPLÆRINGSPROGRAMMET "VEIEN TIL KUNNSKAPSPRØVEN" GJENNOM BI 

Dersom du tidligere har tatt «Veien til kunnskapsprøven» (VTK) på BI, trenger du ikke å ta «test deg selv» prøven, men det anbefales at du deltar på 2-dagers samlingen som en forberedelse til hjemmeeksamen.

  • Kr. 15 600,-. Benytt rabattkoden: VTKBI

Ønsker du å søke om opptak til Finansiell rådgiver AFR?

 

Søk nå

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!