Spesialkurs

Brann og kombinert forsikring - privat

Kurset gir en bred innføring i brann- og kombinert forsikring, og er obligatorisk for de som skal autoriseres som skadebehandlere og forsikringsrådgivere.

Hvorfor Brann og kombinert forsikring - privat?

Du får grunnleggende kunnskap om lovbestemmelser, forsikringsvilkår og tarifferingsprinsipper innen forsikringsområdet brann/kombinert som dekker private behov. Du får også grunnleggende kunnskaper om reiseforsikring.

Etter kurset skal du kunne gi veiledning og råd til kunder vedrørende disse forsikringsproduktene, både når det gjelder kontraktsinngåelse og skadeoppgjør.

Emneoversikt

  • Historisk tilbakeblikk
  • Forsikringsavtaleloven/forsikringsavtalen
  • Vilkår for villaeier-, hjem-, hytte-, huseier-, bygge- og landbruksforsikring, samt kollektiv hjemforsikring og forsikring for spesielle verdigjenstander
  • Tariff og tariffering
  • Skadeoppgjør, skjønn og skadeforebygging
  • Reiseforsikring

Hvem passer kurset for?

Kurset er et autorisasjonskurs, og passer for alle som jobber med forsikringsrådgivning for privatmarkedet og for de som håndterer oppgjør av skader innen området brann og kombinerte forsikringer.

Praktisk informasjon

Autorisasjoner

Autorisasjonen for forsikringsrådgivere er nå akkreditert av det europeiske organet Eficert. Det betyr at utdanningen er sammenlignbar på tvers av landegrensene i Europa.
Les mer om akkrediteringen

 

Kurset kan inngå i:

Autorisasjon for skadebehandlingskonsulenter

Kurset kan inngå i:

Autorisasjon for forsikringsrådgivere

Foreleser

Arne Lycke

Arne Lycke er ansatt i If Skadeforsikring med oppgaver innen skadeoppgjør innenfor eiendomsskader, bygning og eiendeler. Han har i flere år hatt opplæring i forsikringsgvilkår og skadeoppgjørskurs innenfor eiendom på Handelshøyskolen BI.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål til dette kurset? Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Administrativt ansvarlig

NYTTIGE LENKER

Timeplan

Kurset gjennomføres for siste gang høsten 2018.

Læringsplattformen itslearning åpner 27. august.

Oslo: Gjennomføring høst 2018

1. samling: 15.10 - 17.10

Vi tar forbehold om endringer i timeplanen.

Når kan jeg søke?