Spesialkurs

Motorvogn­forsikring

Dette kurset gir deg en bred innføring i motorvognforsikring, og er dessuten obligatorisk for autorisering som forsikringsrådgiver og skadebehandler innen motorvogn.

Hvorfor Motorvognforsikring?

Kurset gir meget gode basiskunnskaper om sentrale emner relatert til forsikring av motorvogner, produktene, skadeoppgjør og tilknyttet erstatningsrett.

Du vil tilegne deg kunnskap til å gi veiledning i spørsmål vedrørende forsikringsvilkår og lovbestemmelser i tilknytning til salg- og skadeoppgjør innen motorvognforsikring.

For de som skal spesialisere seg videre innenfor oppgjør av bilskader, gir dette kurset deg den nødvendige plattformen å bygge videre på.

Kurset er et autorisasjonskurs, som i tillegg til å gi kunnskap om produktene, også gir god forståelse for praktisk bruk av dem. Du opparbeider deg også god innsikt i de viktigste lover og regler knyttet til emnet.

Emneoversikt

  • Forsikringsavtaleloven/forsikringsavtalen
  • Vilkår for motorvognforsikring, bilansvaret og tariffering og risikofaktorer for motorvognforsikring
  • Skadeforebygging
  • Fritidsbåtforsikring

Hvem passer kurset for?

Kurset er et autorisasjonskurs, og passer for alle som jobber med forsikringsrådgivning for privatmarkedet og for de som håndterer oppgjør av motorvognskader.

Praktisk informasjon

"Kurset gir komplett kunnskap om de sentrale områdene innen motorvognforsikring, og gir dessuten en utmerket plattform for videre studier innenfor emnet."

Stein Plogvoll

Fagsjef Motorvogn, Gjensidige

Autorisasjoner

Autorisasjonen for forsikringsrådgivere er nå akkreditert av det europeiske organet Eficert. Det betyr at utdanningen er sammenlignbar på tvers av landegrensene i Europa.
Les mer om akkrediteringen

 

Kurset inngår i:

Autorisasjon for skadebehandlings­konsulenter

Kurset inngår i:

Autorisasjoner for forsikringsrådgivere

KONTAKT OSS

Har du spørsmål til dette kurset? Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Administrativt ansvarlig

NYTTIGE LENKER

Timeplan

Kurset gjennomføres for siste gang høsten 2018.

Oslo: Gjennomføring høst 2018

Læringsplattformen itslearning åpner 27. august.

Samling: 31.10 - 02.11

Vi tar forbehold om endringer i timeplan.

Når kan jeg søke?