Kurs bachelornivå

Sosiale medier

Sosiale medier har blitt en integrert og naturlig del av hverdagen vår. Dette kurset gir deg kunnskapen til å planlegge, måle og bruke ulike plattformer effektivt og målrettet for å oppnå ønsket effekt.

Hvorfor Sosiale medier?

Facebook, Youtube, Twitter og Instagram. Mediemarkedet og kommunikasjonsmarkedet er i stor endring. Sosiale nettverk har skapt nye møteplasser og muligheter for å dele informasjon, kunnskap og erfaringer i et omfang vi aldri tidligere har sett. Dette byr på muligheter og utfordringer for alle som har et bevisst forhold til eget omdømme- og kommunikasjonsarbeid. Det er derfor viktig å forstå hvilke nye krav som stilles for å kommunisere effektivt og troverdig med dem man ønsker å nå.

Sosiale medier blir stadig spådd en viktigere rolle i demokratiet og kurset vil derfor gi deg viktig innsikt i hvordan du kan skape nye arenaer for kundekontakt, samfunnsdebatt og meningsutveksling gjennom sosiale medier. 

 

Emneoversikt

  • Datasamfunnet og sosiale mediers rolle i virksomheters forretningsdrift
  • Hvilken rolle sosiale medier har i samfunnet
  • Sosiale medieplattformer, fellestrekk, særtrekk og egenskaper
  • Sosiale medier i markedskommunikasjonsmiksen
  • Innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon
  • Sosiale medier i næringslivet; etiske og juridiske dilemmaer

Praktisk informasjon

Kontakt oss

Har du spørsmål til dette kurset? Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Praktisk informasjon

Nettstudier: Studiestart mandag 13. januar (itslearning åpner).
Bergen: vår 2020

Søk nå