Med nettstudier kan du studere når og hvor det passer best for deg. Du kan ta hele studier på nett, eller velge mellom en lang rekke enkeltkurs.

Fant du ikke et passende kurs?

Da anbefaler vi deg å se den totale oversikten over nettstudier for både høst og vår, for enda flere muligheter. Les mer om hvordan du blir Autorisert Regnskapsfører.

Hvorfor ta nettstudier på BI?

Vårt tilbud gir deg tilgang til et av Norges fremste fagmiljøer innen felt som økonomi, markedsføring og ledelse, uansett hvor du måtte befinne deg. Vi har et bredt utvalg av kurs både for deg som vil ta bachelorstudier på nett, eller for deg som vil ha påfyll etter utdanning.

Slik studerer du via BI Nettstudier

BI Nettstudier bruker undervisningsplattformen itslearning, der løser du oppgaver, kommuniserer med nettlærer og deltar i diskusjonsgrupper. I tillegg inviteres du til to studiesamlinger i Oslo, i starten og slutten av semesteret. Les mer om nettstudieformen.

Livet som nettstudent

BI Nettstudier har over 3 000 studenter i alle aldre, som bor over hele Norge og i utlandet. Filmen gir deg 2,5 minutters innblikk i hvordan det er å være student ved BI Nettstudier: 

Del denne siden:

Til toppen