Med nettstudier kan du studere når og hvor det passer best for deg. Du kan velge mellom hele studier, eller velge blant en rekke frittstående kurs.

Studier BI Nettstudier

Bachelorstudier på nett

Oppstart høsten 2016:

Fleksibel studieform

Nettstudier er en fleksibel og brukervennlig måte å studere på. Det gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Du kan kombinere jobb, familie og reiser med studier, og du kan gjennomføre kursene i ditt eget tempo.

Hvorfor ta nettstudier på BI?

Vårt tilbud gir deg tilgang til et av Norges fremste fagmiljøer innen felt som økonomi, markedsføring og ledelse, uansett hvor du måtte befinne deg. Vi har et bredt utvalg av kurs både for deg som vil ta bachelorstudier på nett, eller for deg som vil ha påfyll etter utdanning. Les mer om hva  tidligere og inneværende studenter sier om å studere via nett.
Jeg er imponert over oppfølgingen jeg får av lærerne, særlig når det kommer til aktivitet på nett og tilbakemeldinger

Pål Magnus BjørloHead of Sales, Eniro Norge AS

Slik studerer du via nettstudier

Nettstudier bruker undervisningsplattformen itslearning, der løser du oppgaver, kommuniserer med nettlærer og deltar i diskusjonsgrupper. I tillegg inviteres du til to frivillige studiesamlinger i Oslo, i starten og slutten av semesteret. Les mer om nettstudieformen.

Livet som nettstudent

Nettstudier har over 3 000 studenter i alle aldre, som bor over hele Norge og i utlandet. Filmen gir deg 2,5 minutters innblikk i hvordan det er å være student ved BI Nettstudier: 

Del denne siden:

Til toppen