-
Studere ved BI

Livet som student

Vurderer du å studere på BI? Her har vi samlet ulike muligheter og ressurser som du kan dra nytte av i studietiden på BI.

Det er viktig at du trives på skolen og bruker den tiden du har sammen med oss på å bygge positive relasjoner og nettverk. Det finnes mange møtepunkter og muligheter for å få til det.

Ditt sosiale liv

Det er helt opp til deg hvor sosial du ønsker å være, men etter mange år på skolebenken allerede, så vet du hvor viktig det sosiale er for å trives. Selv om du har gode venner utenfor BI, er det fint å kunne ha noen å spise lunsj sammen med, sitte på biblioteket med og ta en fest med i ny og ne (eller oftere). 

Det er mange måter du kan bli kjent med andre på BI. Løpet er ikke kjørt selv om du ikke lykkes i fadderuka. Du kan snakke med «naboen» på forelesning, gjennom kollokvie- eller seminargrupper. Noen engasjerer seg gjennom studentforeningen, og finner venner i ulike studentutvalg. Andre melder seg som frivillig til BIs studentarrangementer og skaper vennskap der. 

Bruk også studietiden på å lære deg å samarbeide med andre – og kanskje spesielt med dem som ikke er helt lik deg selv. Sosial kompetanse og evne til å samarbeide med andre, er en egenskap som er viktig for potensielle arbeidsgivere.

Les mer om livet som student på campussidene våre

Å være bachelorstudent på BI

NYSGJERRIG PÅ STUDIEHVERDAGEN?

Følg oss gjerne på Instagram for å oppleve mer av studielivet på våre campuser.

Vi er også på TikTok!

Studentbloggen

Er du nysgjerrig på livet som BI-student? Bli med inn i universet vårt, og la deg inspirer og underholde av studielivet på BI.

Fadderukene

Fadderukene på BI heter Fadderullan. Opplegget går over ti dager, der det arrangeres konserter, fester og mange andre sosiale aktiviteter, slik at alle nye studenter skal få en fantastisk start på studietiden. Alle får tildelt faddere første skoledag, som vil være med gjennom hele Fadderullan. Fadderne vil vise deg rundt på BI, arrangere sosiale aktiviteter og være med deg på Fadderullans arrangementer. Les mer om Fadderullan i din by:

Studentbar

I ny og ne trenger du en pause fra både studier og bøker og henge sammen med klassekamerater og gode venner. Alle campusene har sine egne studentbarer driftet av BISO, hvor det arrangeres ulike sosiale sammenkomster for alle studenter. Disse drives av våre egne studenter som vet hvordan de skal få opp stemningen. Her får du noe godt i glasset til studentvennlige priser. Velkommen! Sjekk ut hva som skjer på ditt campus:

Studentskipnaden

Uavhengig av hvilken skole du studerer ved, så er studentskipnadene i de ulike byene tilgjengelige for å hjelpe deg. Deres oppgave er å forstå hvilke behov du har som student og hjelpe deg med det du trenger. De jobber kontinuerlig for at du skal ha de beste mulighetene og tilbudene. De kan være en stor støtte å ha når du er alene i ny by og ikke vet hvor du skal henvende deg. De kan bistå med studentbolig, helsetjenester, karriereveiledning og mye mer.