-
Kalender

Lederens verktøykasse: Ta bedre beslutninger – prisprat for ledere

Beslutninger om priser er blant de viktigste, men også vanskeligste valgene en leder kan ta. Trenger du en smartere prisstrategi?

Fredag
27
Januar
  • Starter:08.30, 27. januar 2023
  • Slutter:10.00, 27. januar 2023
  • Sted:Campus Oslo - auditorium B1-030
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:26.01.2023 23:30
Meld deg på

Prisstrategi er området hvor ledere føler størst press for å lykkes, men som regel har minst kompetanse og evne til å treffe gode valg.

Dette fører ofte til at man legger prisene tett opp til konkurrentene eller at man følger økonomiavdelingens beregninger – med tapte inntekter som konsekvens.

I denne utgaven av Lederens verktøykasse vil professor Ragnhild Silkoset gå gjennom ulike prisstrategier og hva ledere må gjøre for å ta bedre (og mer kunnskapsbaserte) prisbeslutninger. Hun vil dele konkrete og enkle råd, blant annet knyttet til dynamisk prising, verdianalyser og priskommunikasjon.

Program

Kl. 08:30 – 09:00 Mingling, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 – 09:45 Ta bedre beslutninger – prisprat for ledere

Kl. 09:45 – 10:00 Spørsmål og svar

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips til din jobbhverdag.

Kom til oss og få servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost!

 

Meld deg på 

 

TIL INFO

Denne utgaven av Lederens verktøykasse er kun tilgjengelig for deltakere som har anledning til fysisk oppmøte.

Ragnhild Silkoset

Ragnhild Silkoset er professor i markedsføring på BI, og blant Norges ledende forskere og forelesere innen området pris. I 2021 utga hun den første spesialboken om pris på norsk gjennom CappelenDamm Akademisk. Ragnhild leder også rådgivningstjenesten prisbeslutninger.no hvor hun bistår norske virksomheter med prisanalyser.