-
Aktivitetskalender

Kunnskapsfrokost: Tro og selvoppfyllelse på jobb

Tar du sjansen på å tro at dine medarbeidere har kompetanse og motivasjon til å gjøre en god jobb? Og våger du å tro at du kan klare det du setter deg mål på?

Tirsdag
11
Februar
  • Starter:08:00, 11. februar 2020
  • Slutter:10:00, 11. februar 2020
  • Sted:BI - campus Bergen
  • Kontakt:Marianne Farsund (marianne.g.farsund@bi.no)
Meld deg på

Er du leder for en gjeng av egoister og inkompetente latsabber? Mangler du selv det som skal til for å få jobben gjort? Og er det opp til deg å levere gode resultater, eller er du offer for ytre omstendigheter?

Det vi tror om grunnleggende forhold ved arbeidet vårt, både oss selv og våre kolleger, har en tendens til å være selvoppfyllende. Av natur viser omfattende forskning at vi mennesker blir mer kreative, løsningsorienterte og produktive når vi opplever å gjøre en god jobb og å være til nytte. For å yte maksimalt er moderne medarbeidere avhengig av tillit og støtte, ikke kontroll og ettersyn. Tar du sjansen på å tro at dine medarbeidere har kompetanse og motivasjon til å gjøre en god jobb? Og våger du å tro at du kan klare det du setter deg mål på?

Mads Nordmo Arnestad er psykolog og førsteamanuensis på BI Campus Bergen. Han vil i dette foredraget redegjøre for ulike sentrale begreper innunder samlebetegnelsen «tro», og forklare hvordan det vi tror er sant har en tendens til å bli sant på jobb.

Program

Frokost og registrering kl 08.00-08.30
Forelesning fra kl. 08.30-10.00

Handelshøyskolen BI - campus Bergen 
Adresse: Kong Christian Frederiks plass 5, 5006 Bergen